ACDSee Photo Studio Professional 2021-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați ACDSee Photo Studio Professional 2021 Pentru Windows pentru a scoate cele mai bune din imaginile dvs. cu un set imens de editare brută și instrumente digitale de gestionare a activelor. ACDSee Photo Studio Professional 2021 a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale ACDSee Photo Studio Professional 2021
Scoate cele mai bune din imaginile cu o editare brut imens și instrument de gestionare a activelor digitale
Ultima actualizare pe 10/08/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Linkul descărcare acum va descărca un mic fișier de instalare pe desktop. Rămâneți online și faceți dublu clic pe programul de instalare pentru a continua descărcarea efectivă.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal Dec 11, 2014
ACDSee Ultimate 8 oferă caracteristici pro fotografie cum ar fi gestionarea fluxului de lucru, catalogare, și arhivare. De asemenea, trimite e-mailuri și creează CD-uri, DVD-uri, PDF-uri și prezentări de diapozitive. Un spațiu de lucru complet personalizabil este organizat în jurul modurilor: gestionare, vizualizare și editare/dezvoltare, plus modul 365, care integrează ACDSee Ultimate 8 cu software-ul aferent. Noile caracteristici includ direcționarea pixelilor, PicaView, EQ în 1 pas, Indexer inteligent și SeeDrive.
Pros Quick setup: Ghidul de pornire rapidă ACDSee Ultimate 8 vă ajută să convertiți baze de date, să setați preferințe, fișiere de catalog sau să aflați mai multe.
Editare extensivă: în timp ce aplicația excelează în organizarea și gestionarea cataloagelor de imagini și a bazelor de date, este, de asemenea, un editor de imagini de cea mai bună calitate, cu straturi, palete și filtre, plus remedieri rapide pentru probleme precum ochi roșii.
SeeDrive: noul SeeDrive gestionează folderele și partajările cloud, inclusiv setările de confidențialitate, dintr-o fereastră laterală. Ca și celelalte ferestre și bare laterale ale ACDSee Ultimate 8, fereastra SeeDrive poate fi închisă, minimizată, deconectată sau plutită.
Gestionarea drepturilor: ACDSee Ultimate 8 gestionează metadatele EXIF la nivel pro, cum ar fi gena intelectuală, Codul IPTC, identificatorul postului, linia de Credit, Notificarea drepturilor de autor și Termenii de utilizare a drepturilor.
Contra înregistrare și activare: unele caracteristici ale ADCSee necesită un cont activ, dar nu trebuie să furnizați un număr de telefon pentru a crea unul. Inițial, ACDSee Ultimate 8 nu ar recunoaște noul nostru cont atunci când am încercat să-l activăm.
Linia de fund ACDSee Ultimate 8 aduce mult într-un sector software aglomerat. Această suită puternică și ușor de utilizat provoacă instrumente care costă mai mult-uneori destul de puțin mai mult.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii complete a ACDSee Ultimate 8.

Install ACDSee Photo Studio Professional 2021-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite