Adobe Flash Player pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Adobe Flash Player pentru Mac pentru a vizualiza content Flash în browserul dvs. web. Adobe Flash Player a avut 4 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Adobe Flash Player
Vizualizarea contentului Flash în browserul dvs. Web
Ultima actualizare pe 09/15/20
Au fost 4 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe Android și Windows
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 1 Iulie 2014
Adobe Flash Player pentru Mac vă permite să accesați content Flash în site-uri web atunci când utilizați browsere precum OS X's Safari. Plug-in-ul se integrează perfect și printr-un panou de preferințe, vă oferă control asupra tipului de acces pe care fiecare site web îl are la sistemul dvs. Singurul dezavantaj al utilizării este că suferă de probleme de performanță.
Pro
Configurabil: plug-in-ul adaugă un nou panou de preferințe în Preferințe de sistem, unde veți putea ajusta setările locale de stocare, cameră, microfon și rețea asistată de la egal la egal pentru a permite funcția pentru toate site-urile Web, pe bază de cerere, sau pentru a refuza toate solicitările.
Setări Per-site: toate caracteristicile enumerate mai sus acceptă setările per-site pentru un control și mai precis.
Opțiuni avansate: aplicația vă permite să ștergeți toate datele și setările legate de Flash, precum și fișierele de licență audio și video, să retrageți autorizarea computerului și să accesați locații de încredere pentru testarea dezvoltatorilor.
Contra
Probleme de performanță: în ciuda istoriei sale lungi cu OS X, Acest software tinde să încetinească computerul și să vă scurgă bateria.
Linia De Fund
Dacă vizitați în mod constant site-uri web bazate pe Flash, va trebui să instalați fie Acest plug-in, fie un browser precum Google Chrome, care are suport Flash încorporat. În general, cel mai bun mod de a merge ar fi să utilizați Chrome, deoarece va exista un impact mai mic asupra performanței sistemului dvs. Dar dacă Chrome nu este genul dvs. de browser, atunci acest plug-in rămâne o soluție viabilă pentru a vă bucura de content Flash pe Mac.

instalați Adobe Flash Player Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite