Adobe InDesign CC-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați Adobe InDesign CC Pentru Windows pentru a proiecta machete profesionale pentru tipărire și publicare digitală.

Descrierea dezvoltatorului
De Adobe Systems
Lider în industrie page design și layout set de instrumente vă permite să lucrați pe desktop și dispozitive mobile pentru a crea, verifica, și de a publica totul, de la cărți și broșuri tipărite, digitale, reviste, cărți electronice, și documente interactive online.
InDesign face parte din Creative Cloud, ceea ce înseamnă că puteți accesa toate materialele dvs.-inclusiv Adobe Stock-chiar în interiorul aplicației și puteți transforma rapid orice inspirație într-o frumoasă operă de artă. Iar cu Adobe CreativeSync, totul este conectat în aplicațiile dvs. pentru desktop și mobil.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2017.1
Versiunea 2017.1:
O interfață plată și raționalizată facilitează concentrarea asupra proiectului dvs. Instrumentele și panourile au pictograme actualizate care se potrivesc cu cele din Photoshop și Illustrator, făcând fluxul de lucru mai intuitiv. Personalizați-vă interfața la una dintre cele patru teme UI: întuneric, mediu-întuneric, mediu-lumină și lumină.
Începeți rapid proiectele de imprimare, web și mobile cu acces ușor la presetări și șabloane Adobe Stock gratuite. Accesați – le în InDesign chiar din meniul File-New.
Am rezolvat problemele de top ale clienților pentru a spori productivitatea și a îmbunătăți stabilitatea.
Generalități
Lansare 30 August 2017
Data Adăugării 30 August 2017
Versiunea 2017.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 864,935
Descărcări Săptămâna Trecută 15
Software De Raportare

instalați Adobe InDesign CC-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite