All Video Downloader Pro – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Toate Video Downloader Pro Pentru Windows pentru a descărca și converti videoclipuri de la sute de site-uri video și pentru a accelera descărcările. Toate Video Downloader Pro a avut 10 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale tuturor Video Downloader Pro
Descărcați și convertiți videoclipuri de pe sute de site-uri video și accelerați descărcările
Ultima actualizare pe 08/06/20
Au fost 10 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
CBS Interactive nu încurajează sau nu aprobă duplicarea sau distribuirea ilegală a contentului protejat de drepturi de autor.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 29 Iul 2014
YouTube Downloader Pro vă permite să descărcați toate videoclipurile dorite de pe diverse site-uri, inclusiv YouTube, Vimeo și Facebook. Cu doar câteva clicuri, puteți începe să convertiți și să descărcați fișiere pentru a le viziona mai târziu pe computer sau pentru a le transfera pe un alt dispozitiv.
Capabilități ProsConversion: pe lângă descărcarea tuturor videoclipurilor preferate, Această aplicație vă permite, de asemenea, să le convertiți în diferite formate în același timp. Puteți alege dintr-o listă lungă de formate audio și video sau puteți selecta tipul de dispozitiv pe care doriți să transferați fișierul convertit. Acest program are opțiuni pentru dispozitive, inclusiv Apple, BlackBerry, Android, Windows Phone, și multe altele, astfel încât să puteți lua videoclipurile preferate descărcate cu tine oriunde te duci.
Selecții de descărcare: când inițiați o descărcare, va apărea un ecran nou, astfel încât să puteți introduce preferințele dvs. pentru descărcarea respectivă. Pe măsură ce coborâți pagina, veți vedea opțiunile pentru selectarea calității video preferate, tipul de format de fișier de ieșire pe care îl preferați și folderul de destinație în care doriți să salvați videoclipul.
Ajutor ConsHorrible: există o opțiune de ajutor disponibilă dintr-un meniu derulant în colțul din dreapta sus al ecranului, dar este aproape inutil. Tot ce face este să vă ducă la o pagină web care arată instrucțiuni de bază pentru inițierea descărcărilor prin program. Nu există nici o explicație a oricăror alte caracteristici, și nicăieri pentru a merge pentru ajutor dacă aveți o problemă.
Partea de jos LineYouTube Downloader Pro are viteze impresionante de descărcare și o interfață curată. Chiar și utilizatorii care nu au folosit niciodată acest tip de program înainte nu ar trebui să aibă probleme în a-și găsi drumul, chiar și fără o caracteristică de ajutor utilă. Puteți încerca această aplicație GRATUIT timp de 10 zile, iar versiunea completă costă 39,99 USD.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a YouTube Downloader Pro 5.9.2.

Install All Video Downloader Pro-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite