Amazon Kindle pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Amazon Kindle pentru Android pentru a merge dincolo de hârtie cu experiențe de lectură convenabil portabile peste varietate de genuri la îndemână. Amazon Kindle a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Amazon Kindle
Du-te dincolo de hârtie cu experiențe de lectură convenabil portabil peste varietate de genuri la îndemână
Ultima actualizare la 19.08.20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS, Mac și WindowsRecenzia Editorilor
Download.com Personal Aug 28, 2014
Amazon Kindle vă oferă o gamă imensă de cărți electronice, reviste și multe altele care pot fi sincronizate cu mai multe dispozitive prin stocarea în cloud. Cele mai noi adăugări la aplicația de citire a cărților electronice sunt oarecum mici, dar utile; cu toate acestea, sunt încă necesare mai multe opțiuni de personalizare.
Pros Superb e-book reader: Amazon Kindle & apos;s reader oferă acum mai multe culori highlighter, în urma actualizării recente și oferă, de asemenea, o funcție de copiere/lipire foarte utilă. Navigarea în cărți este foarte ușoară cu meniul barei laterale a cititorului, care vă permite să săriți de la un capitol la altul. Dimensiunea fontului și designul paginii pot fi manipulate pentru a asigura cea mai bună lizibilitate posibilă.
Organizare excelentă: textele descărcate sunt stocate cu ușurință în aplicația Kindle și sunt aranjate în mod util după titlu, numele autorului sau cel mai recent citit. Acest lucru este foarte util pentru cei care au biblioteci mari de achiziții.
Bibliotecă enormă: Amazon Kindle vă oferă sute de mii de texte pentru descărcare, astfel încât să nu vă obosiți niciodată de această aplicație. Multe cărți și reviste full-length sunt oferite gratuit, de asemenea.
Contra câteva opțiuni personale: în timp ce cititorul de cărți electronice Kindle poate fi personalizat extensiv, aplicația în sine nu poate fi schimbată în nici un caz. O schemă de culoare închisă care poate fi dificil de văzut este singura opțiune disponibilă, astfel încât este posibil să fiți nemulțumit de lipsa de control pe care o aveți asupra Kindle.
Linia de fund foarte puține aplicații vă oferă toate caracteristicile oferite de Amazon Kindle. Cititorul de cărți electronice și biblioteca de cărți pot fi etichetate cu ușurință cele mai bune de pe piață. Vă recomandăm să descărcați Amazon Kindle, deoarece foarte puține aplicații de pe piață sunt la fel de expansive și robuste ca Kindle.

instalează Amazon Kindle pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite