Assassin ‘ s Creed IV: Black Flag – descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Assassin ‘ s Creed IV: Black Flag pentru Windows pentru a juca ca Edward Kenway, un căpitan pirat și a deveni cel mai temut pirat din Caraibe. Assassin Creed IV: Black Flag a avut 0 actualizări în trecut 6 luni.

Detalii cheie despre Assassin ‘ s Creed IV: Steagul Negru
Joaca ca Edward Kenway, un căpitan pirat și să devină pirat cel mai de temut din Caraibe
Ultima actualizare pe 11/13/13
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.
Recenzia Editorilor
shelbybrown 22 ianuarie 2014
Breaking with series convention, Assassin & apos;s Creed IV: Black Flag pași înapoi în timp în loc de înainte, completarea decalajul dintre Assassin's Creed III și II. joci ca Edward Kenway, un Privateer transformat asasin prins într-un plan mișelesc de trădare.
Pro
Mecanica fluidelor: Assassin & apos;s Creed IV beneficiază de activitatea predecesorilor săi, evident în joc's mecanica mult mai rafinat. Controlul asasinului, Edward, în timp ce străbate jungla, se cațără în copaci sau trece peste acoperișuri, nu s-a simțit niciodată mai natural.
Modul pirat: bătăliile navale ale lui Assassin Creed III sunt acum o parte plină de suflare a lui Assassin Creed IV – o adăugare interesantă și binevenită a seriei. Este unele dintre cele mai bune angajament naval de orice joc de acțiune.
Contra
Poveste complicată: Assassin & apos;s Creed IV continuă tradiția seriei de a pune mai multe întrebări decât răspunde. Fără a renunța la spoilere, povestea lui Assassin Creed IV se simte distrasă și nu are o narațiune centrală bine ghidată.
Joc repetitiv: misiuni de ascultare, secvențe de urmărire și căutări de urmărire: Assassin's Creed IV are toate seriile' mecanica clasică a jocurilor. Dar între bătălii navale, vă petreceți majoritatea jocului făcând o combinație fără minte a misiunilor de mai sus, până când mâinile sunt dureroase.
Linia De Fund
Assassin Creed IV este distractiv – la urma urmei, este un joc de acțiune cu pirați – dar poate deveni repetitiv. Luptele navale sunt o pauză de bun venit de la gameplay-ul de bază. În timp ce Assassin & apos;s Creed IV: Black Flag are semnele distinctive ale seriei, îi lipsește profunzimea narativă și remiză a predecesorilor săi.

instalează Assassin ‘ s Creed IV: Black Flag – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite