Auslogics Registry Cleaner – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Auslogics Registry Cleaner Pentru Windows pentru a curăța registry pentru a accelera PC-ul. Auslogics Registry Cleaner a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Auslogics Registry Cleaner
Curățați registru pentru a accelera PC-ul
Ultima actualizare pe 06/17/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 3 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 20 Iunie 2016
Auslogics Registry Cleaner este un instrument ușor pentru a vă menține computerul fără erori, ceea ce ajută la maximizarea eficienței și vitezei procesării. Cu doar câteva clicuri, veți avea acest program instalat și registrul dvs. curățat și puteți reveni la lucrurile pe care doriți cu adevărat să le faceți.
Pro Opțiuni de scanare: când deschideți acest program, puteți alege imediat să scanați, caz în care vi se vor prezenta rezultatele scanării pentru a le examina înainte de a decide ce să remediați și ce să lăsați în pace. Aceste scanări sunt finalizate rapid și veți vedea rezultatele grupate pe categorii, pe care le puteți extinde făcând clic pe ele. Dacă nu doriți să sortați toate aceste rezultate, puteți selecta doar opțiunea Scanare și reparare, care va finaliza scanarea și apoi va remedia toate problemele pe care le găsește fără a vă cere să aprobați mai întâi aceste modificări.
Crearea copiilor de rezervă: chiar dacă optați pentru opțiunea de scanare și reparare, nu trebuie să vă faceți prea multe griji cu privire la faptul că programul elimină din greșeală ceva de care aveți nevoie. Asta pentru că puteți alege să creați copii de rezervă ale tuturor articolelor șterse, făcându-le ușor să reveniți și să le restaurați mai târziu. Cu această opțiune în joc, toate modificările pe care acest program le face sunt reversibile, ceea ce poate fi reconfortant, în special pentru utilizatorii mai puțin experimentați.
Contra ajutor minim: nu există prea multe în calea documentației de ajutor pentru a merge împreună cu această aplicație. În timp ce cel mai probabil a câștigat't nevoie de ea, este întotdeauna frumos să aibă ceva să se refere la, dacă aveți probleme. Opțiunea de ajutor vă duce doar la pagina principală a produsului pentru aplicație, care listează funcții, dar nu și altceva. Singura opțiune este să trimiteți un formular de asistență tehnică, dacă într-adevăr rămâneți blocat.
Linia de fund Auslogics Registry Cleaner este un instrument gratuit rapid și convenabil pentru clarificarea problemelor din registru pentru a îmbunătăți performanța generală a sistemului. Opțiunea backup ajută la eliminarea oricărui risc de deteriorare prin ștergerea anumitor elemente. Deși ar fi frumos dacă ar exista un pic mai mult în calea unui Manual sau a unui ghid de pornire rapidă, procesul este suficient de simplu încât probabil că nu ați avut nevoie de el.

Install Auslogics Registry Cleaner – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite