BlueStacks App Player-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe gratuite, utilități și aplicații

Descărcați BlueStacks App Player Pentru Windows pentru a juca și flux de jocuri și aplicații Android pe PC. BlueStacks App Player a avut 2 actualizări în trecut 6 luni.

Detalii cheie ale BlueStacks App Player
Redați și transmiteți jocuri și aplicații Android pe PC
Ultima actualizare pe 04/08/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Mac


Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Aprilie 2014
BlueStacks App Player afișează aplicații în interiorul unei ferestre și emulează Android & apos; s mișcări touchscreen cu mouse-ul. Durează mai mult decât atingerea și glisarea, dar funcționează mai bine decât ne-am așteptat, mai ales că este încă o versiune beta.
Pro aplicații în Windows: vă oferă posibilitatea de a rula aplicații Android pe desktop sau laptop.
Unul pentru toți: utilizarea acelorași aplicații atât pentru Android, cât și pentru Windows are avantaje potențiale, inclusiv familiaritatea multiplă platformă, transferul ușor de date și accesul la mii de jocuri, instrumente și aplicații Android în Windows.
Contra Beta: ca orice versiune beta, BlueStacks are unele bugginess. Dezactivarea intrările sale de pornire și servicii în configurația sistemului și lansarea BlueStacks mai târziu, atunci când este necesar îmbunătățit în mod semnificativ stabilitatea atât BlueStacks și Windows.
Abonament: aplicațiile zilei pot fi descărcate gratuit, dar există o taxă lunară pentru a continua să utilizați propriile aplicații pe BlueStacks.
Pierdut în traducere: aplicațiile Android nu arată sau nu rulează la fel în Windows, iar interfața și controalele sunt diferite. Unele aplicații sunt dezamăgitoare, dar altele se traduc bine în Windows.
Linia de fund În ciuda unor dureri în creștere, BlueStacks App Player este recomandat pentru oricine care vrea să deschidă lumea Android pe PC sau laptop.

instalați BlueStacks App Player-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe gratuite, utilități și aplicații