Bttb Dictator-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Bttb Dictator Pentru Windows pentru a utiliza telefonul mobil sau tableta Windows pentru a controla computerul în timp ce redă filmul preferat. Bttb Dictator a avut 3 Actualizări În ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale dictatorului BTTB
Utilizați telefonul sau tableta Windows pentru a controla computerul în timp ce redă filmul preferat
Ultima actualizare pe 09/09/20
Au fost 3 Actualizări În ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Vă rugăm să contactați dezvoltatorul pentru informații despre prețuri.
Descrierea dezvoltatorului
De MovieToGo
Ați visat vreodată să controlați aplicațiile care rulează de la distanță pe computer? Acum este posibil. Stai pe canapea, și de a folosi telefonul mobil sau tableta pentru a controla computerul în timp ce acesta joacă filmul preferat. Puteți selecta un film, reda, crește volumul și mai mult. Impresionant, nu-i așa?
Există o condiție prealabilă cu toate acestea, trebuie să instalați un software care gestionează playerele video pe computer. Este Dictator. Aceasta susține următoarele aplicații video player: Toate Player; Media Player Home Cinema; VideoLAN VLC Player; Microsoft Windows Media Player.

instalează Bttb Dictator-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite