Cacheman-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Cacheman Pentru Windows pentru a alege din 10 profiluri de optimizare automată Windows.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 9 Februarie 2015
Cacheman este conceput pentru a optimiza computerul și a vă ajuta să eliberați și să gestionați resursele de sistem. Dar, în ciuda afirmației sale contrare, nu este un instrument pentru utilizatorul novice.
Pro Caracteristici Ușor de utilizat: interfața aglomerat poate fi descurajatoare pentru utilizatorii mai puțin experimentați, dar pictogramele mari din partea de sus a interfeței mici oferă acces ușor la auto-optimiza, RAM gratuit acum!, și caracteristici de curățare. Sub aceasta, filele pentru gestionarea memoriei, modificările de performanță și alte opțiuni permit utilizatorilor să schimbe setările cu doar câteva clicuri.
Fișierul de ajutor Decent: dacă nu sunteți sigur de setările sau opțiunile oferite de Cacheman, fișierul de ajutor nu numai că explică caracteristicile, dar explică și unele dintre setări. De exemplu, fila Cache include cache-ul de eșec net DNS, pe care fișierul de ajutor îl definește în secțiunea pentru Cache. Cu toate acestea, înțelegerea a ceea ce este ceva nu înseamnă că sunteți gata să începeți să faceți modificări ale sistemului pe cont propriu, astfel încât utilizatorii ar trebui să procedeze cu prudență.
Contra suprasarcină pentru începători: deși editorii susțin că este potrivit pentru utilizatorii începători, interfața cu mai multe file va copleși probabil cei mai neexperimentați utilizatori.
Versiune de încercare limitată: ați oferit un singur profil de bază pentru procesul de auto-optimizare. Celelalte sunt disponibile numai atunci când achiziționați produsul. Și în timp ce nu am putut determina dacă se datorează exclusiv limitărilor versiunii de încercare, PC-ul nostru nu a funcționat vizibil mai repede sau mai bine după utilizarea software-ului.
Linia de fund pentru utilizatorii cu experiență care doresc o modalitate ușoară de a accesa și de a schimba setările pentru a îmbunătăți performanța PC-ului, Cacheman poate fi răspunsul. Pentru toți ceilalți, chiar și cu definițiile fișierelor de ajutor, Cacheman este probabil un instrument pe care ar trebui să îl evitați cu totul.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Cacheman 7.90.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 10.20
Cacheman 10.20 adaugă optimizare TCP/IP pentru lățime de bandă sau latență. Profilul PC-ului de jocuri a fost, de asemenea, îmbunătățit. CPU suport actualizat pentru AMD Ryzen 3 1200, Ryzen 3 1300X, Intel Kaby Lake-X Core i7-7740X, Core i7-7800X (12 Core), Core i9-7900X (20 Core), Skylake SP Xeon Argint Aur Platina.
Generalități
Lansare 14 August 2017
Data Adăugării 14 August 2017
Versiunea 10.20
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 2,391,557
Descărcări Săptămâna Trecută 3
Software De Raportare

Install Cacheman-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite