Call of Duty 2 demo-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Call of Duty 2 demo Pentru Windows să se alăture cu infanteria britanică în acest demo pentru First-person Shooter al doilea război mondial.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 9 Noiembrie 2008
Deși demo-ul pentru acest first-person shooter al doilea război mondial oferă același gameplay mare ca și originalul Call of Duty, sequel nu conține suficiente caracteristici noi pentru a garanta un rating de top. De asemenea, misiunea inclusă pare prea scurtă, având în vedere descărcarea mare și instalarea îndelungată.
Sunetul și grafica sunt din nou excelente. Avioanele care zboară deasupra capului vor agita câmpul de luptă, iar grenadele de fum creează o ceață minunată de război. Noastre preferate aspect de primul Call of Duty a fost deschis simt de niveluri, și că's nu este diferit în COD2. Deși misiunea demo este destul de simplă, puteți explora în continuare numeroasele alei ale orașului, trasând cele mai bune locuri de camping pentru a bate Jerries.
Specificații Complete
Ce este nou în versiune
Generalități
Lansare 9 Noiembrie 2008
Data Adaugarii 29 Septembrie 2005
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows, Windows Me, Windows 2000, Windows XP
Cerințe suplimentare Pentru Windows 2000/XP, 1.4 GHz CPU, 256MB RAM, DirectX 9.0 c, 700MB spațiu pe disc
Popularitate
Total Descărcări 1,441,886
Descărcări Săptămâna Trecută 46
Software De Raportare

Install Call of Duty 2 demo-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite