CCleaner-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați CCleaner pentru Windows pentru a menține PC-ul rulează fără probleme cu instrumente simple și avansate pentru toate nivelurile de utilizatori. CCleaner a avut 5 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale CCleaner
Păstrați PC-ul rulează fără probleme cu instrumente simple și avansate pentru toate nivelurile de utilizatori
Ultima actualizare pe 08/07/20
Au fost 5 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Mac
S-a dovedit a fi ținta încercărilor de hacking în ultimele luni
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 18 Octombrie 2012
În zilele noastre, cookie-urile, fișierele temporare și diverse alte mijloace de urmărire a amprentei dvs. Web sunt par pentru curs. Unele dintre aceste trackere sunt utile, în timp ce altele pot fi potențial intruzive. Din fericire, există numeroase produse de curățat freeware care vă ajută să vă mențineți sistemul sub control. CCleaner este unul dintre cele mai bune pentru ușurința de utilizare și capacitățile puternice de curățare.
În mod implicit, proiectul vă optează pentru instalarea comenzilor rapide din meniul desktop și Start, precum și pentru adăugarea opțiunilor run și open în meniul contextual. De asemenea, vă optează pentru instalarea Google Chrome și pentru a-l face browserul dvs. implicit, așa că va trebui să debifați casetele pentru a renunța. CCleaner instalează și dezinstalează fără a lăsa fișiere sau foldere în urmă.

Install CCleaner-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite