ConfigEx-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați ConfigEx Pentru Windows pentru a automatiza gestionarea configurației pentru mii de dispozitive de rețea. ConfigEx a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale ConfigEx
Automatizați gestionarea configurației pentru mii de dispozitive de rețea
Ultima actualizare la 23.07.20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 3 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Descrierea dezvoltatorului
De ConfigEx Software, Inc.
ConfigEx oferă automată și eficientă soluție de gestionare a configurației de mii de dispozitive de rețea, cum ar fi routere, switch-uri, firewall-uri, echilibrat de încărcare și orice alte tipuri de dispozitive.
Descoperi în mod automat dispozitivele de rețea și de rețea de topologie prin telnet, ssh si snmp; Vizual topologie de rețea diagrama, foarte util și util pentru rețeaua de înțelegere și de depanare; Monitoriza starea conexiunii de rețea, dispozitive, servere critice și linii închiriate; să Păstreze configurația de bază pentru comparație cu configurația curentă pentru a ști exact modificările de rețea; acces Gratuit la ping, snmp, traceroute, server tftp și alte instrumente; Nu't nevoie pentru a instala .NET framework sau mediu JAVA; nu conține nici un malware dăunătoare/adware/bare de instrumente.
Potrivit Gartner, majoritatea cazurilor de defecțiuni de rețea nu sunt rezultatele atacurilor externe sau ale defecțiunilor hardware. În schimb, până la 80% din toate eșecurile sunt rezultate directe ale administrării greșite și configurației slabe. Ne concentrăm pe gestionarea configurației rețelei, oferind în același timp descoperirea rețelei, vizualizarea rețelei, monitorizarea rețelei, gestionarea activelor și alte funcții bogate.

Install ConfigEx-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite