CyberGhost VPN – protecție WiFi rapidă și sigură pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descarcă CyberGhost VPN – protecție WiFi rapidă și sigură pentru Android pentru a transcende frontierele digitale, a accesa content geo-restricționat, a anonimiza activitatea online și a proteja datele personale într-o singură atingere connect. CyberGhost VPN – protecția WiFi rapidă și sigură a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre CyberGhost VPN-protecție WiFi rapidă și sigură
Transcendeți frontierele digitale, accesați Conținut geo-restricționat, anonimizați activitatea online și protejați datele personale într-o singură atingere connect
Ultima actualizare la 23.07.20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS, Mac și Windows
Descrierea dezvoltatorului
De CyberGhost
CyberGhost este un furnizor mondial de VPN de încredere de peste 36 de milioane de utilizatori. Descărcați aplicația noastră și bucurați-vă de acces nelimitat la 6000+ servere VPN de mare viteză din 90 de țări.
PROTEJAȚI SIMULTAN PÂNĂ LA 7 DISPOZITIVE
Un singur abonament vă permite să vă bucurați de confidențialitatea totală a datelor și de libertatea online nelimitată pe până la 7 dispozitive în același timp.
CRIPTARE 256AES
Protejați-vă datele personale cu caracteristicile noastre de securitate de ultimă generație. Când folosești CyberGhost VPN, tot traficul tău de Internet este direcționat printr-un tunel criptat de grad militar, care îți face datele invizibile și inaccesibile pentru terți.
PROTECȚIE AUTOMATĂ WI-FI
De fiecare dată când vă conectați la o rețea Wi-Fi nouă, de încredere, puteți fi siguri că știți că toate datele dvs. sunt păstrate în siguranță de hackeri și de orice alți ochi pânditori.
O SINGURĂ ATINGERE CONECTAȚI
Conectați-vă instantaneu la cel mai bun server VPN pentru locația dvs. cu o singură atingere.
SERVERE SPECIALE DE STREAMING
Încearcă serverele noastre dedicate pentru streaming și accesează bibliotecile de content restricționat geografic oriunde te-ai afla.
COMPLET PERSONALIZABIL
Personalizați-vă experiența VPN în funcție de nevoile dvs. Alegeți ce aplicații trec prin tunelul VPN criptat și care pot accesa internetul direct cu funcția noastră split-tunneling.
POLITICA FĂRĂ LOGURI
Navigarea incognito tocmai a devenit mult mai bună. Când utilizați VPN-ul nostru, niciuna dintre activitățile dvs. online nu va fi stocată vreodată în serverele noastre. Și din moment ce ne bazăm în afara jurisdicției alianțelor 5 Eyes, 9 Eyes sau 14 Eyes, nu avem nicio obligație de a colabora cu nimeni.

instalează CyberGhost VPN – protecție WiFi rapidă și sigură pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite