Dropbox pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Dropbox pentru Android pentru a aduce Echipe, content și instrumente împreună în spațiul de lucru de colaborare conectat la nivel global pentru media. Dropbox a avut 5 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Dropbox
Reuniți echipele, contentul și instrumentele în spațiul de lucru pentru media conectat la nivel global
Ultima actualizare pe 10/09/20
Au fost 5 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS, Mac și Windows


Recenzia Editorilor
Download.com Personal 9 Iulie 2013
Ca serviciu gratuit universal cloud, Dropbox pentru Android permite utilizatorului să încarce automat imagini, videoclipuri sau alte date într-o locație la distanță pentru stocare sigură. Această aplicație este universal compatibilă cu toate computerele, telefoanele și tabletele, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot alege Dropbox ca serviciu, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc. Toate dispozitivele se pot conecta la acest serviciu de stocare în cloud, pot salva în aceeași bibliotecă virtuală și pot accesa date în orice moment.
Dacă utilizați deja Dropbox sau trebuie să stocați fișierele într-o locație sigură la distanță, atunci Dropbox pentru Android pare o alegere inteligentă. Este un instrument uimitor care vă permite să stocați în siguranță toate fișierele și să le accesați cu ușurință de pe orice alt dispozitiv pe care îl utilizați.

instalare Dropbox pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite