Dropbox pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Dropbox pentru Mac pentru a transforma folderele în spațiul de lucru conectat și pentru a menține colaborarea în echipă sincronizată cu soluții inteligente de content. Dropbox a avut 14 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Dropbox
Transformați folderele în spațiul de lucru conectat și mențineți sincronizarea colaborării în echipă cu soluții inteligente de content
Ultima actualizare la 22/10/20
Au fost 14 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android, iOS și WindowsRecenzia Editorilor
Download.com Personal 31 Mai 2014
Dropbox Pentru Mac este un sistem convenabil de stocare în cloud care vă permite să accesați fișierele de pe orice computer cu conexiune la Internet. Instalarea aplicației este rapidă și ușoară și puteți configura un cont gratuit pentru a încerca programul pentru a vedea dacă se potrivește.
Pro integrare lină: această aplicație se integrează perfect cu Mac-ul dvs. și îl puteți accesa direct în orice moment prin pictograma din bara de instrumente de sus. De asemenea, puteți deschide oricare dintre fișierele Dropbox de pe computer prin intermediul funcției Mac Finder. Și când doriți să salvați un element în Dropbox, tot ce trebuie să faceți este să îl selectați ca locație din meniul derulant din fereastra de salvare.
Acces de oriunde: când aveți fișiere salvate într-un cont Dropbox, le puteți accesa de pe orice computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la Internet. Chiar dacă aplicația Dropbox nu este instalată pe dispozitivul pe care îl utilizați, vă puteți conecta la contul dvs. pe site-ul Dropbox și puteți găsi fișierele în acest fel.
Contra interfață tablou de bord: odată ce Dropbox este instalat pe Mac, nu există într-adevăr nici o interfață de tip tablou de bord puteți accesa fără a merge pe site-ul web Dropbox. În timp ce acest lucru nu trebuie să fie un dezavantaj major, acesta poate fi un pic de un inconvenient pentru utilizatorii care preferă acest tip de interfață.
Linia de fund Dropbox Pentru Mac este simplu de utilizat și face partajarea fișierelor cu alții sau accesarea lor de la distanță mai ușor decât oricând. Când deschideți un cont Dropbox, veți primi până la 2 GB de stocare gratuit. Puteți câștiga până la 16 GB mai mult, de asemenea gratuit, prin trimiterea prietenilor la serviciu. Și dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, upgrade-ul la un cont Pro vă oferă spațiu de stocare de 100 GB sau mai mult, cu tarife începând de la 9,99 USD pe lună.

instalare Dropbox Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite