E-Z Contact Book-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați E-Z Contact Book Pentru Windows pentru a stoca și gestiona informațiile de contact, a crea întâlniri și mementouri. E-Z Contact Book a avut 5 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale cărții de Contact E-Z
Stocați și gestionați informațiile de contact, creați întâlniri și mementouri
Ultima actualizare pe 07/03/20
Au fost 5 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 9 Februarie 2015
E-Z Contact Book vă ajută să urmăriți de numere de telefon, adrese, e-mail, zile de naștere, și mai mult pentru toți prietenii, membrii familiei, și colegii. Cu opțiuni de organizare utile, precum și câteva avantaje la îndemână, această aplicație vă ajută să stați organizat și pe partea de sus a lucrurilor.
Pro acces rapid: la fel ca orice aplicație de contact sau agendă, aceasta stochează numere de telefon, adrese și alte informații pe care alegeți să le introduceți pentru fiecare dintre persoanele de contact. Dar conține și câteva avantaje frumoase. De exemplu, cu doar un clic, puteți merge direct la Google Maps de la o intrare de contact pentru a vizualiza locația lor și pentru a obține indicații de orientare.
Importul și organizarea: în timp ce puteți introduce orice contacte și alte informații în această aplicație manual, există, de asemenea, unele opțiuni de import disponibile, care va simplifica procesul pentru tine. Formatele de import acceptate includ Outlook, fișiere CSV, fișiere CSV Google, fișiere vCard și copii de rezervă ale bazei de date. De asemenea, puteți organiza contactele în grupuri, inclusiv de afaceri, Familie, Prieteni, și puteți crea propriile categorii, de asemenea.
Contra forme inconsistente: în timp ce software-ul vă oferă opțiuni de afaceri, familie și prieteni în mod implicit, formularul pentru adăugarea unui nou contact nu conține toate aceste opțiuni. Acest lucru poate face un pic confuz atunci când're atribuirea de contacte la diferite grupuri și doriți să vă asigurați că acestea ajung în locul potrivit.
Linia de fund E-Z Contact Book vă oferă un set bun de instrumente pentru a urmări informațiile de contact pentru toți prietenii, familia, cunoscuții și colegii. Acesta oferă toate caracteristicile de bază pe care le așteptați de la o aplicație de acest tip, împreună cu câteva adăugiri la îndemână, cum ar fi link-urile către Google Maps și Skype, care măresc funcționalitatea, vă fac viața mai ușoară.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare A E-Z Contact Book 3.1.5.40.

instalează E-Z Contact Book-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite