Easy MP3 Downloader-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Easy MP3 Downloader Pentru Windows pentru a căuta și descărca melodii în format MP3.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 2 Octombrie 2014
Easy Mp3 Downloader este o aplicație de descărcare Mp3 care vă permite să căutați o bază de date vastă de fișiere muzicale și să le descărcați pe computer. Există o versiune de încercare gratuită, care vă permite să descărcați gratuit primele cinci fișiere. După aceea, vi se cere să plătiți pentru a utiliza serviciul.
ProsStartup este ușor: trebuie doar să introduceți o interogare de căutare și să obțineți imediat o listă foarte extinsă de rezultate. Interfața este ușor de înțeles și nimeni nu ar trebui să aibă probleme să-și dea seama cum să o folosească.
Selecție largă: din rezultatele căutării nu lipseau titluri sau artiști la care ne-am putea gândi să căutăm în timpul testării. Chiar și artiști mai obscure care aren & apos;t de obicei găsite pe Top 40 și liste similare au fost găsite folosind această aplicație.
Virus gratuit: Malware și viruși vin adesea ambalate cu fișiere MP3. Easy Mp3 Downloader susține că toate fișierele descărcate prin intermediul serviciului său sunt complet virus gratuit. Scanările fișierelor de testare nu au dezvăluit niciun malware.
Legalitate incontestabilă: nu există o modalitate ușoară de a vedea sursele acestor fișiere. Când descărcați prin intermediul acestui serviciu, este imposibil de spus dacă fișierele pe care le descărcați provin din surse legitime sau nu.
Bottom LineEasy Mp3 Downloader este un instrument de căutare și descărcare care vă va permite să găsiți aproape orice fișier de muzică pe care ați putea dori să îl ascultați. Este ușor și sigur de utilizat, dar întrebările legale în curs de desfășurare în jurul descărcării muzicii ar putea îmbunătăți alte opțiuni.
Editors & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Easy mp3 Downloader 4.6.5.6.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.7.8.8
Versiunea 4.7.8.8 este o versiune de fixare bug.
Generalități
Lansare 20 Iunie 2016
Data Adaugarii 20 Iunie 2016
Versiunea 4.7.8.8
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 2,614,732
Descărcări Săptămâna Trecută 20
Software De Raportare

Install Easy MP3 Downloader-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite