Foxit PhantomPDF Standard – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Foxit PhantomPDF Standard Pentru Windows pentru a crea, edita, organiza, partaja, semna, și de a proteja documente PDF. Foxit PhantomPDF Standard a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale standardului Foxit PhantomPDF
Creați, editați, organizați, partajați, semnați și protejați documente PDF
Ultima actualizare pe 04/06/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 31 August 2014
Foxit PhantomPDF Standard vă oferă o suită completă de vizualizare PDF, partajare, și caracteristici de editare, concepute pentru a face lucrul cu PDF-uri cât mai convenabil posibil. Cu o mulțime de opțiuni și o interfață intuitivă, acest program oferă aproape tot ceea ce doriți într-un program de editare PDF.
ProsLots de ajutor: există o mulțime de tutoriale Video care vă arată cum să accesați diverse funcții. De asemenea, puteți utiliza un Tutorial Online și un Manual de utilizare pentru a înțelege cum funcționează acest program. Și există ajutor pentru linia de comandă disponibil și în aplicație.
Interfață convenabilă: această aplicație are o interfață cu file frumos, care oferă acces la diferitele instrumente de care aveți nevoie în timp ce creați sau editați PDF-uri. Chiar și fără tutoriale, puteți găsi cele mai multe elemente rapid, și ei're ușor de accesat din nou ori de câte ori aveți nevoie de ele.
Creare și conversie: pe lângă editarea PDF-urilor, le puteți crea și prin acest program. Asta înseamnă că puteți face unul complet nou de la zero, din mai multe fișiere, dintr-un document scanat sau din clipboard. Și puteți converti documente salvate în alte formate în PDF, de asemenea.
Înregistrare ConsTrial: pentru a utiliza toate caracteristicile programului plătit în timpul perioadei de încercare, trebuie să vă înregistrați cu numele complet, adresa de e-mail, numele companiei și numărul de telefon. În caz contrar, veți putea accesa doar funcțiile gratuite ale programului, ceea ce face dificilă determinarea dacă doriți să cheltuiți banii pentru a achiziționa versiunea completă.
Bottom LineFoxit PhantomPDF este un program de creare și editare PDF capabil și convenabil, care include aproape toate caracteristicile pe care sperați să le găsiți. Atâta timp cât nu vă deranjează să vă înregistrați, îl puteți încerca gratuit timp de 30 de zile, iar prețul complet de achiziție este de 106,80 USD. Este o alegere bună atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru noii veniți la acest tip de program.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a Foxit PhantomPDF Standard 6.2.1.618.

Install Foxit PhantomPDF Standard – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite