FTP Voyager-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați FTP Voyager Pentru Windows pentru a transfera fișiere folosind client FTP securizat cu scheduler și sincronizare, de asemenea, cu SFTP (SSH) și FTPS.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 9 Noiembrie 2008
Utilizarea FTP poate fi complicată și confuză. FTP Voyager curăță mizeria cu amestec de performanță și ușurința de utilizare, îmbrăcat într-o interfață familiară Windows Explorer stil și încărcate cu caracteristici. Pe partea frontală a caracteristicilor, FTP Voyager acceptă accesul Secure Shell (SSH), conexiunile Secure Sockets Layer (SSL) și sincronizarea folderului. Un programator la îndemână vă permite să automatizeze transferuri, și acolo'e o listă de pre-instalate site-uri FTP pentru a vă conecta la, variind de la suport tehnic și agențiile guvernamentale la site-uri de știri și sport.
Interfața este complet personalizabil, cu un sac apuca de opțiuni. Cea mai notabilă modificare este modul simplu, care limitează numărul de caracteristici vizibile și schimbă barele de instrumente mici, înghesuite, cu una mai mare și mai universală. Meniul View vă permite să comutați între modul simplu și interfața normală FTP Voyager. În general, FTP Voyager este un client FTP bine echilibrat, care oferă caracteristici excelente pentru utilizatorii profesioniști, menținând în același timp ușurința de utilizare pentru începători.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 16.1
Versiunea 16.1 corectat un bug introdus în versiunea 16.0.1.0 unde FTP Voyager a fost în măsură să vă conectați la anumite servere SSH folosind keyboard-interactive de autentificare ca un substitue pentru parola de autentificare.
Generalități
Lansare 21 August 2013
Data Adaugarii 21 August 2013
Versiunea 16.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 5,326,983
Descărcări Săptămâna Trecută 7
Software De Raportare

instalare FTP Voyager-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite