GoToMyPC-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați GoToMyPC Pentru Windows pentru a accesa Mac-ul sau PC-ul oriunde, inclusiv iPad-ul, iPhone-ul sau dispozitivul Android.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 8 Noiembrie 2008
În epoca de bandă largă, nu există't multe motive pentru a nu fi capabil de a controla fără probleme PC-ul principal de la un computer la distanță. GoToMyPC umple acea nișă, cu un proces de instalare automată și Înregistrare rapidă, funcționalitate crossplatform, dispozitiv portabil și suport pentru mai multe monitoare și criptare AES pe 128 de biți.
Dar, în epoca freeware, GoToMyPC oferă doar un proces gratuit de 30 de zile. După aceea, te uiți la $20 pe lună pentru un PC sau $30 pentru două, cu fiecare PC suplimentar un extra $15 pe lună și 25% reduceri pentru abonamente anuale. Asta nu e ieftin.
Aplicația în sine funcționează bine. Am reușit să ne controlăm computerul de acasă de la birou și invers, fără probleme. Vă conectați accesând site-ul web GoToMyPC și conectându-vă. Se deschide apoi o fereastră, mărginită în verde Medusa-esque, care emulează ecranul PC-ului de la distanță. Programele de pe telecomandă se deschid în interiorul graniței verzi, cu unele funcții suplimentare de la distanță incluse în bordura în sine. Puteți reporni computerul de la distanță (și pierde conexiunea), trimite și sincroniza fișiere, imprima și ajusta dimensiunea ferestrei de la distanță, printre alte sarcini.
Tot ceea ce programul a spus că va face, a făcut-o. Și asta e un lucru frumos și rar. Costul este un factor de descurajare, totuși, mai ales atunci când concurența oferă oferte mai bune.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 8.3
Versiunea 8.3 este o versiune de fixare bug.
Generalități
Lansare 6 Octombrie 2011
Data Adăugării 6 Octombrie 2011
Versiunea 8.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,235,718
Descărcări Săptămâna Trecută 18
Software De Raportare

instalează GoToMyPC-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite