iBackup Extractor-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați iBackup Extractor pentru Windows pentru a prelua contacte, fotografii și mesaje de pe backup-urile iPhone, iPod Touch și iPad făcute de iTunes. iBackup Extractor a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale extractorului iBackup
Preluarea contactelor, fotografiilor și mesajelor de pe backup-urile iPhone, iPod Touch și iPad realizate de iTunes
Ultima actualizare pe 09/25/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 1 steag pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Mac
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 3 Noiembrie 2014
iBackup Extractor vă permite să trageți bucăți de informații din backup-uri iPhone și de a lucra cu ea.
Navigare ProsEasy: iBackup Extractor este ușor de utilizat. Totul este bine etichetat, iar designul este modern și intuitiv.
Accesul la fișiere: cel mai bun lucru absolut despre această aplicație este numărul și tipul de fișiere pe care le puteți extrage din backup. Vă puteți recupera contactele, ceea ce este vital pentru mulți, dar și date precum mesajele vocale și mesajele text.
Dificultate ConsInstaller: instalatorul blocat pe mai mult de o ocazie în timpul testării programului. Programul de instalare a venit într-un format MSI și a avut dificultăți la instalare chiar și după o repornire.
Ajutor neclar: când încercați să învățați cum să efectuați sarcini specifice sau să depanați, ajutorul nu a fost foarte luminos.
Bottom Lineibackup Extractor este un utilitar puternic de recuperare. Puteți viza datele specifice de care aveți nevoie, cum ar fi contactele sau mesajele, și le puteți recupera rapid și eficient.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a iBackup Extractor 2.18.

Install iBackup Extractor – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite