iBeesoft Duplicate File Finder-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați iBeesoft Duplicate File Finder Pentru Windows pentru a găsi și elimina fișierele duplicate cu precizie și inteligență. iBeesoft Duplicate File Finder a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale iBeesoft Duplicate File Finder
Găsiți și eliminați fișierele duplicate cu precizie și inteligență
Ultima actualizare pe 07/20/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Descrierea dezvoltatorului
Servicii de curatenie
Acesta este cel mai bun și cel mai puternic duplicat Finder fișier care ajută utilizatorii detecta și șterge fișierele duplicat din foldere, director, hard disk-uri, și hard disk extern. Trebuie doar să indicați destinația și să o lăsați să facă restul. După scanarea destinației, va afișa fișierele duplicate, permițându-vă să previzualizați detaliile. Nu numai că arată fișierele cu nume duplicate, ci și content. Apoi, puteți face clic pe”Eliminați “pentru a șterge toate fișierele duplicate într-un singur clic. Asta e tot. Ușor, simplu și eficient. După aceea, veți obține un computer curat, cu fișiere gestionate eficient și stocare multiplă pentru fișiere noi.
Ceea ce face un remarcabil duplicat fișier finder și remover? Aici sunt motivele: Țintă fișierele duplicat în mai puțin de 2 minute; Țintă fișierele duplicat cu 100 de precizie, atât din nume de fișiere și content; Selectați fișierele duplicat inteligent, eliberați-vă mâinile să-l facă manual; Păstrați fișierele, cum ar fi fotografii, videoclipuri, melodii bine organizate și a elibera spațiu pe disc pentru fișierele noi; Stimularea performanței computerului.

instalează iBeesoft Duplicate File Finder-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite