Inkscape pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Inkscape pentru Mac pentru a oferi o gamă completă imaginației dvs. cu imagini vectoriale artistice și tehnice extrem de extensibile, profesionale. Inkscape a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Inkscape
Oferiți o gamă completă imaginației dvs. cu imagini vectoriale artistice și tehnice extrem de extensibile, de grad profesional
Ultima actualizare pe 09/22/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe WindowsRecenzia Editorilor
Download.com Personal 18 Martie 2015
Inkscape pentru Mac vă permite să creați desene bazate pe vectori folosind funcții avansate, cum ar fi editorii de căi și sculptarea obiectelor. Acest produs open-source nu este nativ Pentru Mac-urile moderne și necesită instalarea X11 pe sistemul dvs. Pe o notă mai pozitivă, aplicația vine cu documentație care este foarte detaliată și ușor de urmărit.
Documentație ProsDetailed: am fost impresionați de documentația detaliată pentru Inkscape Pentru Mac. Te plimba prin fiecare caracteristică, împreună cu exemple practice și capturi de ecran pentru a vă ajuta să învețe mai mult efort.
O gamă largă de caracteristici: software-ul vă permite să creați desene vectoriale folosind o grilă pe care o puteți fixa obiecte și diverse instrumente de creare a obiectelor, cum ar fi poligoane, cercuri, pătrate etc. De asemenea, puteți sculpta obiecte și puteți crea căi pe care obiectele dvs. ar trebui să le urmeze.
Suport format multiplu: formatul implicit al software-ului este SVG, care este foarte robust și are capabilități avansate precum crearea de imagini animate. Alte formate acceptate includ JPEG, PNG, BMP, TIFF, EPS, Postscript, etc.
ConsX11 necesar: deoarece software-ul a fost construit cu mult timp în urmă, necesită software suplimentar numit X11 care nu mai este livrat cu OS X. software-ul este gratuit și poate fi descărcat separat prin deschiderea aplicației X11 pe Mac.
Interfață învechită: dacă sunteți deja obișnuit cu instrumente de desen, cum ar fi Illustrator sau Photoshop, veți găsi aplicația un pic ciudat, deoarece diferite caracteristici nu sunt în cazul în care vă așteptați să fie. De exemplu, straturile sunt localizate în bara de stare și sunt prezentate într-un meniu derulant. Pentru a înrăutăți lucrurile, nu puteți rearanja barele de instrumente.
Comenzi rapide neintuitive: Inkscape Pentru Mac vine cu comenzi rapide de la tastatură care folosesc butonul de Control ca declanșator principal și vor merge împotriva memoriei musculare a tuturor celor care sunt obișnuiți cu comenzile rapide de la tastatură Mac. Din fericire, puteți schimba comenzile rapide din preferințele aplicației.
Jos LineDespite vârstei sale, Inkscape pentru Mac funcționează încă bine și vă permite să producă utilizabilă contentul odata ce te obisnuiesti cu interfata si caracteristici disponibile. În timp ce produse precum Adobe Illustrator sunt mult mai profesionale și mai puternice, nu trebuie să plătiți niciun ban pentru această ofertă open-source, iar ghidul inclus vă poate pune la curent destul de repede.

instalare Inkscape Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite