Internet Download Manager-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Internet Download Manager Pentru Windows pentru a descărca fișiere de pe Web și pentru a vă organiza și gestiona descărcările. Internet Download Manager a avut 6 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale managerului de descărcări pe Internet
Descărcați fișiere de pe Web și organizați și gestionați descărcările
Ultima actualizare pe 10/08/20
Au fost 6 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
CBS Interactive nu încurajează sau nu aprobă duplicarea sau distribuirea ilegală a contentului protejat de drepturi de autor.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 16 Aprilie 2014
Internet Download Manager vă oferă instrumentele necesare pentru a descărca mai multe tipuri de fișiere de pe Internet și să le organizați după cum considerați de cuviință. Puteți clasifica fiecare fișier pe măsură ce îl descărcați și apoi accesați toate descărcările direct din interfața principală a aplicației.
Pro Rapid: cele mai multe fișiere video scurte sunt descărcate aproape instantaneu. De îndată ce faceți clic pe “Descărcați”, apare un mesaj care vă spune că procesul este complet. Poți apoi să redai imediat videoclipul sau să te întorci în browser pentru a găsi mai multe clipuri.
Integrarea browserului: deoarece această aplicație se integrează cu browserul dvs., poate detecta automat când un fișier descărcabil este prezent pe o pagină Web și introduce un buton de descărcare pe pagină. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe buton și să introduceți o descriere pentru a începe procesul de descărcare.
Ajutor Contextual: dacă rămâneți blocat în orice moment în timp ce utilizați programul, puteți apăsa “F1″pentru a afișa un subiect de ajutor pentru zona programului în care vă aflați.
Contra interfață greoaie: interfața principală a acestei aplicații devine treaba, dar nu't au configurarea cea mai intuitivă. Utilizatorii începători nu ar trebui să aibă probleme la finalizarea descărcărilor de bază, dar pentru a profita de unele dintre funcțiile mai avansate sau pentru a schimba preferințele, trebuie să aveți un pic de know-how tehnic.
Linia de fund Acesta este un bun manager de descărcare de bază, cu un set frumos de caracteristici, deși ar putea fi organizat puțin mai bine.

Install Internet Download Manager-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite