isimSoftware Ism.Scanare.Client-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați isimSoftware Ism.Scanare.Client Pentru Windows pentru a scana documente sau imagini cu scanere standard, camere web care acceptă tehnologiile TWAIN și WIA. servicii de curatenieScanare.Clientul a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale isimSoftware Ism.Scanare.Client
Scanați documente sau imagini cu scanere standard, camere web care acceptă tehnologiile TWAIN și WIA
Ultima actualizare pe 06/03/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Descrierea dezvoltatorului
De isimSoftware
Clientul de scanare permite documente sau imagini pentru a fi scanate. Cu sprijinul Twain și Wia, o gamă largă de dispozitive acceptă, pe lângă scanerele standard, camere web. Nu este necesar un driver suplimentar pentru instalare, sursa de scanare poate fi selectată. Clientul de scanare este disponibil ca produs independent sau ca client de arhivă, unde funcțiile de scanare sunt aceleași. În varianta cu sistemul de arhivare, scanarea se îmbină perfect cu celelalte funcții, cum ar fi postprocesarea imaginilor, OCR și arhivarea.
WIA: WIA 1.0 și 2.0 sunt acceptate. Windows Image Acquisition WIA este o interfață software integrată în versiuni mai noi ale sistemului de operare Microsoft pentru controlul camerelor și scanerelor la nivel de sistem de operare.

instalați Isimsoftware Ism.Scanare.Client-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite