Little Fighter-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Little Fighter Pentru Windows pentru a juca împotriva computerului sau a prietenilor dvs. cu acest joc de lupte gratuit.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Nov 8, 2008
Pentru a juca rapid într-un mediu Street Fighter stil, Little Fighter pare să fi lovit și lovit drumul spre partea de sus. Potrivindu-te cu senzația sa retro, joci un personaj mic, cu un cap mare-care amintește de desenele japoneze “chibi”-și lupți împotriva computerului sau a unui prieten, unu-la-unu sau într-un corp la corp.
Tastele de control sunt simple și personalizabile în funcție de preferințele dvs., dar nu este un joc greu de învățat. Vă puteți deplasa în sus, în jos, la stânga și la dreapta; puteți ataca, apăra și sari. Asta e tot. Nici mai mult, nici mai puțin, și totuși unii utilizatori susțin că Little Fighter le poate suge ore întregi. De asemenea, puteți avea până la patru persoane de joc de pe aceeași tastatură simultan-o atingere fermecător ciudat.
Traducerea în limba engleză a jocului lasă mai mult decât puțin de dorit, așa că va dura ceva în jur pentru a înțelege cum funcționează. Am găsit site-ul web pentru a fi nefolositoare, dar reprogramarea cheile de la cele am fost confortabil cu făcut totul mai ușor. Jocul este, de asemenea, lent pentru a încărca uneori, dar putem vedea cât de puțin luptător poate obține dependență într-un mod mare.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.0 a
Versiunea 2.0 A stabilește o eroare de compatibilitate placă grafică.
Generalități
Data Adăugării 8 Decembrie 2009
Versiunea 2.0 a
Sisteme De Operare
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 9,704,585
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Little Fighter-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite