Macrium Reflect Free-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Macrium Reflect Free Pentru Windows pentru a clona discuri și a crea, arde și face copii de rezervă pentru imaginile de disc. Macrium Reflect Free a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Macrium Reflect Free
Clonați discurile și creați, ardeți și faceți copii de rezervă pentru imaginile de disc
Ultima actualizare pe 04/06/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_iconRecenzia Editorilor
Download.com Personal 6 Iulie 2015
Macrium Reflect Free Edition vă permite să faceți backup pentru întregul computer și să programați copii de rezervă. Pentru un program gratuit, obțineți un software incredibil de puternic care vă permite să creați copii de rezervă eficiente.
Pro interfață accesibilă pentru începători: crearea de copii de rezervă este ceva care este adesea trecut cu vederea de un nou utilizator de computer. În plus, multe dintre programele care vă permit să efectuați această sarcină par prea complexe. Macrium este ușor de înțeles, chiar și pentru cineva care nu a folosit software de backup înainte.
Funcția de planificare: crearea unei copii de rezervă este un proces intensiv în resurse și consumator de timp. Nu este într-adevăr genul de lucru pe care doriți să aibă întâmplă în timp ce încercați să utilizați computerul. Cu toate acestea, funcția de planificare vă permite să programați o copie de rezervă pentru mijlocul nopții sau altă dată când nu aveți nevoie de mașină din alte motive.
Funcționalitate restaurare: restaurarea dintr-o copie de rezervă Macrium Reflect a funcționat fără probleme. Nu au fost detectate probleme și totul a fost restabilit corect când a fost creată copia de rezervă.
Clonarea și imagistica: puteți utiliza software-ul pentru a clona sau imaginea hard disk-ului. Procesul de imagistică reduce foarte mult spațiul necesar pentru o copie de rezervă.
Contra instalare greoaie: programul se instalează printr-un client de descărcare și necesită o descărcare foarte mare pentru a finaliza. Clientul a fost lent și intensiv în resurse. Se pare că ar putea exista o modalitate mai bună de a livra software-ul.
Linia de fund crearea unui backup bun și fiabil ar trebui să facă parte din practicile de calcul ale tuturor. Acest software gratuit vă oferă o modalitate accesibilă de a face acest lucru, chiar dacă nu sunteți un expert în calculatoare. Fișierul de rezervă este comprimat la o dimensiune rezonabilă și este ușor de restaurat.

Install Macrium Reflect Free-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite