MaskMe pentru Firefox pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați MaskMe pentru Firefox pentru Mac pentru a nu mai oferi informațiile dvs. personale online; creați e-mail, numere de telefon și cărți de credit de unică folosință.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 22 Iul 2013
Luni, Abine a anunțat un nou add-on de confidențialitate numit MaskMe. MaskMe promite să vă protejeze informațiile personale prin crearea de aliasuri personalizate care “maschează”informațiile dvs. de conectare.
“În lumea de astăzi a big data și a supravegherii NSA, consumatorii își dau seama că orice informații personale pe care le dau pot fi exploatate”, a declarat Bill Kerrigan, CEO Abine. “Adevărata lecție este să nu mai dați datele dvs. personale în primul rând. Acest lucru era dificil pentru consumatori, care nu aveau de ales dacă doreau să utilizeze serviciile online.”
Serviciul complet include pseudonime de mascare pentru toate canalele de contact, inclusiv e-mail, numere de telefon și chiar numere de carduri de credit. Într-un sens, funcționează ca un hibrid între KeyPass și PayPal, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și gestiona conturile și parolele. Puteți genera automat un alias de e-mail și o parolă falsă într-un formular sau puteți adăuga manual un cont pentru orice serviciu Web. Rezultatul este capacitatea de a accesa toate beneficiile Serviciilor de Internet fără a compromite sau a pune într-adevăr datele dvs. personale reale în pericol.
Versiunea de bază include nelimitat de unică folosință e-mail-uri și auto-umple formulare, astfel încât să nu't trebuie să completați în mod constant formularele web standard. MaskMe va aminti toate acreditările contului dvs., pe care le puteți gestiona și accesa de pe pagina principală MaskMe. Nivelul premium deblochează numere de telefon mascate și carduri de credit-un strat suplimentar de securitate.
După câteva zile de utilizare, am constatat că utilizarea MaskMe este surprinzător de nondisruptivă și destul de utilă. Frumusețea MaskMe este că, dintr-o perspectivă front-end, se simte mai mult ca o aplicație de gestionare a contului decât o măsură de securitate nevoiașă. Puteți controla ce e-mailuri de la companii ajung în căsuța de e-mail și blocați orice e-mail nedorit de la companii chiar “bine intenționate”dacă preferați să vă înscrieți doar pentru un cont, dar nu doriți niciodată să auziți de la ei din nou.
Mascarea cardului de Credit este o altă caracteristică de remarcat: dacă optați pentru serviciul premium, puteți crea numere de card de credit fals cu capace de cheltuieli pe care le puteți activa sau dezactiva în orice moment. Orice cumpărături online efectuate cu aceste carduri mascate vor apărea pe declarațiile dvs. ca pur și simplu achiziții de la Abine, indiferent de furnizorul de la care ați cumpărat.
Abine & apos;s cel mai recent produs este orientat spre cei care doresc să se bucure la maxim de pe Web, fără a sacrifica datele lor personale în acest proces. Deși există încă multe metode alternative, variind de la crearea propriilor conturi dummy separate pentru a finaliza abstinența netă, MaskMe oferă un mediu fericit, sigur că vă rog atât utilizatorul atent, cât și furtul de identitate paranoic netizen, deopotrivă.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.28
Remedieri de erori minore
Generalități
Lansare 30 August 2013
Data Adaugarii 30 August 2013
Versiunea 1.28
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,993
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalează MaskMe pentru Firefox pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite