Minecraft Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Minecraft pentru Mac pentru a explora lumi și a construi structuri în acest joc de aventură. Minecraft a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Minecraft
Construiți orice vă puteți imagina cu blocuri
Ultima actualizare la 25.05.19
Au fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
De asemenea, disponibil pe AndroidRecenzia Editorilor
shelbybrown 5 Mai 2017
Cu Minecraft, popularul joc lo-fi sandbox, puteți explora hărți, lupta (sau evita) mafioti, construi contraptions automate, și structuri de proiectare, de unul singur sau cu prietenii.
Pro-urile joacă așa cum doriți: nu bateți Minecraft – nu există prințese de salvat, nici armate de învins, nici cursuri de obstacole de finalizat-astfel încât să vă puteți petrece timpul așa cum doriți. Colectați materii prime, creșteți alimente și obiecte artizanale. Sau explorați pentru a descoperi conace, sate și cetăți și pentru a intra în diferite dimensiuni. Sau lupta mafioti – inclusiv zombi, schelete, și dragoni-și chiar alți jucători.
Single sau multiplayer: puteți crea o lume cu un singur jucător pentru a juca singur, puteți configura o lume pe care dvs. și alții o puteți juca într-o rețea locală sau vă puteți alătura unei lumi (sau vă puteți crea propria dvs.) găzduită pe un server, cu zeci până la sute de jucători.
Personalizați jocul: când începeți o lume nouă, alegeți stilul dvs. de joc, inclusiv modul de supraviețuire (unde colectați resurse, obiecte artizanale și lucrați pentru a rămâne în viață) și modul creativ (unde puteți crea rapid obiecte, zburați și petreceți timpul construind). Și puteți schimba caracteristicile jocului dvs. prin moduri create de comunitate: adăugați o hartă pentru a vă urmări călătoriile, de exemplu, sau introduceți elemente noi și rețete de crafting.
Creați mecanisme utile: folosind redstone, puteți construi dispozitive automate, de la lămpi, uși cu coduri de acces și ferme automate până la Rube Goldberg machinery. Redstone acționează un pic ca un circuit electric, permițându-vă să porniți și să opriți elementele pentru a construi dispozitive surprinzător de sofisticate.
Comunitate implicată: jocul este susținut de o comunitate mare și pasionată, care rulează wiki-uri, forumuri, canale YouTube și fluxuri Twitch. Puteți găsi totul, de la explicații detaliate pentru construirea dispozitivelor redstone până la fluxuri live de jucători care rulează în jurul mulțimilor bashing.
Cons câteva comunități de servere nesupuse aderarea la o comunitate de servere este o modalitate bună de a învăța despre joc și de a participa la proiecte și evenimente pe care nu le-ați putea lua singur. În timp ce multe servere sunt bine conduse cu administratori și mod-uri de susținere și atenți, unele sunt mai anarhice și nu sunt potrivite pentru toată lumea.
Modding nu pentru cei temători: Minecraft nu are un mecanism ușor de adăugare a modurilor, iar efortul poate fi frustrant. Modificarea Jocului vă poate solicita să răsfoiți site-uri web cu aspect umbros, să sincronizați numerele mod și versiunea jocului, să instalați software-ul pe care computerul vă poate avertiza și să săpați prin foldere despre care probabil că nu ar trebui să știți. Rezultatele, atunci când sunt făcute corect, fac jocul mult mai distractiv, dar necesită îndemânare și răbdare.
Linia de fund Minecraft' natura deschisă este o mare parte din motivul pentru care este atât de distractiv de a juca. În timp ce alegeți comunitatea de server potrivită sau modificați jocul poate necesita răbdare Minecraft este suficient de mare pentru a cuprinde o lume a stilurilor de joc.

instalează Minecraft pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite