MyIPTV Player Pentru Windows 10-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați MyIPTV Player Pentru Windows 10 Pentru Windows pentru a reda canalele IPTV prin intermediul unui player media. MyIPTV Player Pentru Windows 10 a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale playerului MyIPTV Pentru Windows 10
Redați canalele IPTV prin intermediul unui player media
Ultima actualizare la 06/01/17
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Linkul descărcare acum vă direcționează către Magazinul Windows, unde puteți continua procesul de descărcare. Trebuie să aveți un cont Microsoft activ pentru a descărca aplicația. Este posibil ca această descărcare să nu fie disponibilă în unele țări.
Descrierea dezvoltatorului
De Aplicații Vbfnet
Un excelent media player pentru a reda canalele IPTV. Pur și simplu încărcați lista de redare m3u din stocare sau sursă de la distanță și sunteți bine să mergeți. Disclaimer – Nu sunt furnizate canale IPTV sau URL-uri de streaming. Nu suntem afiliați la niciun operator IPTV sau furnizori de canale IPTV. HTTP Live streaming (HLS) acceptate – canalele sunt grupate automat pe baza datelor canalului – Managementul preferințelor încorporat. Opțiuni de filtrare a canalelor – protecție PIN-opțiunea de a adăuga canale manual în setările aplicației. Anunțuri complet gratuite și zero în aplicație.

instalați MyIPTV Player Pentru Windows 10-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite