NetZoom-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați NetZoom Pentru Windows pentru a urmări și gestiona activele din centrele de date de dimensiuni mici și medii, camerele serverului și camerele IT.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Altima Technologies
NetZoom este perfect pentru gestionarea activelor în mici centre de date, camere de servere, date dulapuri, rack camere, camere IT, și departamentale SE camere în cazul în care nu poate fi mai puțini profesioniști implicați în gestionarea diferitelor aspecte ale rețelelor, rack-uri, servere, A/V. NetZoom este, de asemenea, populare cu contractori, consultanți, și Audio/Video pentru instalatori lor profesionale diagrame proiecte.
Cele mai recente NetZoom versiune oferă multe caracteristici noi, care sunt adesea găsite într-un DCIM (data Center Infrastructure Management) soluție inclusiv Conectivitate de Management, precum și îmbunătățiri pentru caracteristicile existente ca Raportul Builder Wizard.
De asemenea, puteți avea liniște sufletească, având toate activele și conexiunile documentate într-o singură locație centralizată, simplificând gestionarea activelor și simplificând procesul de creare a diagramelor.
Cu NetZoom, puteți avea de gestionare a activelor ușor de făcut!
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 15.0.1
Generalități
Lansare 6 Iunie 2016
Data Adaugarii 6 Iunie 2016
Versiunea 15.0.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 4
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install NetZoom-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite