PC Sleep-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați PC Sleep Pentru Windows pentru a automatiza oprirea, repornirea, deconectarea și somnul pentru PC. PC Sleep a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale somnului PC
Automatizați oprirea, repornirea, deconectarea și somnul pentru PC
Ultima actualizare pe 02/23/12
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 10 Martie 2012
Chiar dacă computerul dvs. încă funcționează, este posibil să nu doriți sau să aveți nevoie să fiți acolo în timp ce termină lucrarea la îndemână. PC Sleep este un instrument simplu care vă permite să închideți computerul la un anumit moment sau într-un anumit interval de timp, astfel încât să îl puteți seta și să plecați.
Instalarea PC Sleep Necesită un cadru net Dot, dar procesul este simplu. Deși oferă funcții prietenoase cu ochii și mouse-ul, interfața mică este concepută pentru a face treaba cât mai rapid și mai eficient în doi pași de bază: alegerea acțiunii pe care doriți să o efectuați și alegerea momentului în care doriți să se întâmple. În plus față de oprirea computerului, puteți utiliza PC Sleep pentru a efectua alte funcții conexe, cum ar fi repornirea sau deconectarea. Așa cum am promis, o fereastră pop-up apare înainte ca PC-ul să se închidă, astfel încât să puteți opri acțiunea dacă încă mai lucrați.
O problemă minoră cu instalarea instrumentului este că va instala o pictogramă de meniu Start fără permisiune. În caz contrar, Dezinstalează curat. Acesta este un instrument simplu conceput pentru a face o sarcină simplă. Nu oferă alte clopote și fluiere,dar PC Sleep funcționează bine și nu vă costă nimic să adăugați la setul de instrumente.

instalare PC Sleep-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite