PhotoDesktop-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați PhotoDesktop Pentru Windows pentru a afișa simultan multe fotografii la scară diferită.

Descrierea dezvoltatorului
De Tenutec
PhotoDesktop vă permite să vizualizați simultan mai multe fotografii la scară diferită. Puteți crea seturi de imagini. Vizualizați și comparați imagini de diferite dimensiuni.Sunt acceptate următoarele formate: bmp, gif, jpeg, jpg, png, emf.
Pentru a parcurge imaginile, trebuie doar să faceți clic pe zona de vizualizare. Întreaga vizualizare va fi derulată automat. O imagine este centrată de glisarea mouse-ului. Pentru a selecta o imagine, trebuie doar să faceți clic pe numele unei astfel de imagini din filă imagine pentru a avea vizualizarea derulată până la imaginea căutată.
Programul include mai multe Vizualizare; fiecare vizualizare are o scară proprie. În fila imagini, faceți clic pe Adăugați imagini pentru a selecta imaginile care ar trebui adăugate. Pe aceasta, panoul va afișa imagini, care pot fi vizualizate. Imaginile pot fi scalate fie prin rotița de defilare, fie în meniul contextual. De asemenea, puteți adăuga una sau mai multe vizualizări în fila Vizualizări. Imaginea tab include o caracteristică pentru ștergerea unei imagini selectate sau a tuturor imaginilor. Puteți ascunde panoul de instrumente și apoi deschideți, atunci când este necesar, prin meniul contextual.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.6
Generalități
Lansare 6 Aprilie 2020
Data Adăugării 6 Aprilie 2020
Versiunea 1.6
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install PhotoDesktop-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite