PlayOn-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați PlayOn Pentru Windows pentru a viziona videoclipuri, emisiuni și filme de pe site-uri web, cum ar fi Hulu, CBS și YouTube pe televizor.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 12 Martie 2015
PlayOn vă permite să profitați de hardware-ul pe care îl aveți deja, pentru a transmite videoclipuri și alte suporturi media la televizor de pe computer. Indiferent dacă aveți un Roku, XBOX, Wii sau un alt dispozitiv compatibil, puteți utiliza acest software pentru a accesa peste 100 de canale pe computer pentru a viziona la televizor.
ProsLots de opțiuni: totul despre acest software este conceput pentru a vă oferi opțiuni în ceea ce privește ceea ce doriți să vizualizați și cum doriți să îl vizualizați. Puteți alege browserele pe care doriți să le transmiteți, inclusiv Chrome, IE, Firefox și Opera. De asemenea, puteți utiliza oricare dintre dispozitivele compatibile pentru a vă conecta la televizor, astfel încât să nu trebuiască să cumpărați hardware nou. Iar aplicația oferă trei moduri diferite de a viziona emisiunile selectate, inclusiv streaming direct, adăugarea la o listă pentru a reda mai târziu sau înregistrarea pentru a viziona offline.
Selectarea canalului: există tone de opțiuni de canal disponibile prin intermediul acestui software, inclusiv Hulu, Vimeo, YouTube, Amazon Instant Video, NBC, ABC, CBS, PBS, Crackle și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul dvs. pentru serviciul selectat prin aplicație pentru a începe vizionarea imediat.
Cerințe de limitare: unele dintre canalele oferite prin această aplicație necesită în continuare să aveți un abonament prin cablu pentru a accesa, cum ar fi HBO GO, Comedy Central, SyFy și multe altele. De asemenea, trebuie să aveți o consolă sau un alt dispozitiv pentru a servi drept intermediar de la computer la televizor. În timp ce majoritatea oamenilor au unul sau altul dintre dispozitivele acceptate, nu este o garanție, iar aplicația vă va face nici un bine dacă nu.
Linia de fundplayon este o opțiune excelentă de luat în considerare atunci când doriți să vizionați programarea online pe televizor. Este simplu de configurat și deschide o mulțime de opțiuni de content diferite. Cu toate acestea, fără un abonament prin cablu, Unele canale nu vor fi disponibile pentru dvs.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 3.10.20
Generalități
Lansare 6 Februarie 2015
Data Adaugarii: 6 Februarie 2015
Versiunea 3.10.20
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 8, Windows Vista, Windows Server 2003 x86 R2, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe suplimentare Internet Explorer 7 și Windows Media Player 9
Popularitate
Total Descărcări 87,877
Descărcări Săptămâna Trecută 6
Software De Raportare

instalează PlayOn-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite