PowerISO-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați PowerISO Pentru Windows pentru a crea, edita, arde, monta, și cripta CD, DVD, și fișiere imagine BD. PowerISO a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale PowerISO
Creați, editați, inscripționați, montați și criptați fișiere de imagine CD, DVD și BD
Ultima actualizare pe 08/10/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală a 2 steaguri pe VirusTotal badge_icon

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Aug 18, 2015
Pentru a crea fișiere ISO pentru a arde în Windows, aveți nevoie de un instrument terț precum PowerISO. PowerISO are un singur clic de extracție ISO, compatibilitate Blu-ray, și capacitatea de a edita fișiere ISO direct. De asemenea, rupe și arde CD-uri audio, comprimă fișiere, creează unități USB bootabile și multe altele.
Pro integrare Windows: PowerISO's Opțiuni de configurare includ asociații de fișiere, autostart la pornire, integrarea shell meniu, și capacitatea de a crea până la 23 de unități virtuale. Modificările necesită o repornire.
Nu-prostii aspect: PowerISO & apos; s user interface isn & apos;t ostentative, dar este eficient, bine prestate, și perfect potrivite pentru locuri de muncă.
Virtual drive manager: făcând clic dreapta pe Virtual Drive Manager din tava de sistem, permiteți-ne să despachetăm și să montăm rapid fișiere ZIP, RAR, 7Z și ISO; setați numărul de unități virtuale; deschideți PowerISO; vizualizați ajutor; și multe altele.
De încredere: dacă ați transformat vreodată discuri goale în coșuri de băuturi cu un fișier ISO rău sau un software de ardere inadecvat, un instrument premium precum PowerISO vă poate ajuta să vă păstrați cu mai puține eșecuri.
Contra costă bani: PowerISO isn & apos;t scump pentru software-ul premium, dar o mulțime de instrumente gratuite fac o treabă perfect bună, de asemenea.
Linia de fund PowerISO este cu siguranță o alegere de top pentru crearea și arderea fișierelor ISO în Windows. Obțineți ceea ce plătiți pentru performanță, fiabilitate și suplimente, dar dacă PowerISO este pentru dvs. ar putea depinde de cât de des creați fișiere ISO și ardeți discuri. Dacă ardeți doar un disc din când în când, poate doriți să încercați mai întâi un instrument gratuit. Pentru”friteuzele frecvente”, PowerISO ar putea fi o afacere.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii complete a PowerISO 6.0. Versiunea de încercare are funcționalitate limitată.

instalare PowerISO-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite