Right Backup-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Backup dreapta Pentru Windows pentru a face backup automat fișierelor din cloud și accesați oricând, oriunde.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 18, 2014
Right Backup este un program bazat pe cloud conceput pentru a vă permite să faceți backup pentru toate fișierele dvs. și apoi să restaurați din acea copie de rezervă ori de câte ori aveți nevoie. Odată ce v-ați configurat contul, programul va începe automat procesul de analiză a computerului pentru a găsi fișiere care nu sunt salvate înainte de a vă plimba prin procesul de securizare a acestora.
ProsAutomatic funcții: De la bun început, această aplicație automatizează anumite procese pentru a face mai ușor pentru tine de a copia elementele de care aveți nevoie pentru a rapid. De exemplu, în loc să aștepți să adaugi sau să selectezi fișierele pe care vrei să le faci backup, aplicația îți scanează computerul pentru a găsi tot ce nu ai făcut backup și ți-l prezintă, astfel încât să nu-ți faci griji că ai uitat ceva important. Puteți, de asemenea, să configurați copii de rezervă automate și să specificați când doriți să ruleze, astfel încât să puteți fi sigur că fișierele dvs. sunt sigure, fără a fi nevoie să faceți în mod activ nimic.
Gestionați mai multe dispozitive: puteți face copii de rezervă ale fișierelor de pe mai multe dispozitive în același cont de rezervă corect doar conectându-vă de pe oricare dintre aceste dispozitive. Acest lucru face mai ușor pentru a urmări fișierele și, de asemenea, pentru a le partaja în mod eficient.
ConsNo ajutor: nu există nici un fișier de ajutor pentru a merge împreună cu acest program. În timp ce interfața este suficient de intuitivă, ar fi frumos să aveți un fel de referință pentru a reveni dacă aveți probleme.
Limitări Wireless: deoarece backup-urile apar fără fir, acestea pot dura ceva timp, mai ales dacă aveți o mulțime de date pentru a face backup. Și în funcție de tipul de serviciu de Internet pe care îl aveți, este posibil să aveți probleme la finalizarea altor sarcini în timp ce se execută copii de rezervă.
Fund LineRight Backup este un program la îndemână și intuitiv, care vă permite să vă relaxați știind că fișierele importante sunt susținute în siguranță. Caracteristicile sale automate o fac o opțiune convenabilă, mai ales dacă nu doriți să vă amintiți să rulați manual copii de rezervă pe cont propriu, iar posibilitatea de a face copii de rezervă pentru toate dispozitivele dvs. printr-un singur cont este un bonus suplimentar. Puteți încerca serviciul timp de 30 de zile cu o limită de rezervă de 1 GB de date și vă puteți abona la un cost de 14,95 USD pentru o lună sau 99,97 USD pe an.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare de Backup dreapta 2.1.1000.4398.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.1.1000.4398
Versiunea 2.1.1000.4398 poate include îmbunătățiri și remedieri minore de erori.
Generalități
Lansare 20 Iulie 2014
Data Adaugarii 20 Iulie 2014
Versiunea 2.1.1000.4398
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 2,709
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Right Backup-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilitare și aplicații gratuite