Samsung Smart View-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Samsung Smart View Pentru Windows pentru a vă bucura cu ușurință de contentul stocat pe telefonul mobil și pe PC Pe Samsung Smart TV. Samsung Smart View a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Samsung Smart View
Bucurați-vă de contentul stocat pe mobil și PC cu ușurință pe Samsung Smart TV
Ultima actualizare la 24.04.17
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android și iOS
Descrierea dezvoltatorului
De Samsung
Aplicația Samsung Smart View vă permite să vă bucurați cu ușurință de contentul stocat pe mobil și PC Pe Samsung Smart TV, precum și să vă permiteți să controlați televizorul cu telefonul mobil. Puteți utiliza Smart View pentru a controla Samsung Smart TV chiar și fără o telecomandă.
Conectați telefonul mobil la televizor și selectați videoclipuri, imagini sau chiar muzică. Conținutul dvs. va fi redat instantaneu la televizor. Creați liste de redare personalizate pentru a accesa toate videoclipurile, fotografiile și muzica preferate într-un singur loc.Adăugați fișiere de content sau chiar un dosar întreg de pe PC în Smart View și redați totul din listă dintr-o dată.

instalează Samsung Smart View-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite