SecureCRT-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați SecureCRT Pentru Windows pentru a emula o varietate de terminale cu conectare sigură și capabilități de transfer de date Secure Shell.

Descrierea dezvoltatorului
De VanDyke Software
SecureCRT Pentru Windows, Mac și Linux oferă emulare de terminale solide, acces securizat la distanță, transfer de fișiere și tuneluri de date cu gestionare avansată a sesiunilor și automatizare. Acces la o gamă largă de dispozitive de rețea prin intermediul SSH1, SSH2, Telnet, Telnet/SSL, Serial, și alte protocoale, cu autentificare prin parolă, cheie publică, certificat X. 509, Kerberos v5 prin GSSAPI, și tastatură interactiv. Cifrurile includ AES, AES-CTR, Twofish, Blowfish, 3DES și RC4.
O interfață de utilizare de înaltă productivitate economisește timp cu lansarea în mai multe sesiuni, sesiuni cu file/gresie, sesiuni clonate, un manager de sesiune dockable, o bară de butoane pentru comenzi repetate și taste mapate. Opțiunile de personalizare a sesiunilor includ sesiuni numite și firewall-uri, fonturi, cursoare și scheme de culori. Un folder de date personale permite stocarea separată a acreditărilor de conectare. Alte caracteristici includ conectarea automată, imprimarea, modul Emacs, suportul SOCKS firewall și transferul de fișiere prin SFTP, Zmodem, Xmodem, Ymodem și Kermit. Un server TFTP încorporat oferă flexibilitate suplimentară de transfer de fișiere.
VT100/102/220, ANSI, SCO ANSI, Wyse 50/60, xterm, și Linux consola emulații sunt acceptate – toate cu ANSI color și scheme de culori. Suportul Unicode include seturi de caractere din mai multe limbi, caractere multi-octet și ordine de citire de la dreapta la stânga. Capabilitățile de Scripting includ un înregistrator de scripturi, scripturi de conectare și suport pentru limbaje de scripting ActiveX și Python încorporat. O evaluare de 30 de zile, complet funcțională, include accesul la Asistență Tehnică.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.3.1
În versiunea 7.3.1 pentru a aborda atacul pudel, SSL 3.0 este dezactivat în mod implicit; atunci când se utilizează autentificare cu cheie publică, în cazul în care .Fișier PUB nu este prezent, acesta este creat automat, astfel încât agentul va funcționa.
Generalități
Lansare 17 Februarie 2015
Data Adaugarii 17 Februarie 2015
Versiunea 7.3.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe suplimentare Internet Explorer 5.5 sau o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 821,020
Descărcări Săptămâna Trecută 13
Software De Raportare

instalează SecureCRT-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite