Skype Pentru Windows 10-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Skype Pentru Windows 10 Pentru Windows pentru a avea ocazia să vă vedeți prietenii în orice moment. Skype Pentru Windows 10 a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Skype Pentru Windows 10
Aveți ocazia să vă vedeți prietenii în orice moment
Ultima actualizare la 06/01/17
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Linkul descărcare acum vă direcționează către Magazinul Windows, unde puteți continua procesul de descărcare. Trebuie să aveți un cont Microsoft activ pentru a descărca aplicația. Este posibil ca această descărcare să nu fie disponibilă în unele țări.
Recenzia Editorilor
shelbybrown iunie 15, 2018
Cu Skype Pentru Windows, puteți efectua apeluri vocale și video gratuite în întreaga lume, puteți discuta cu prietenii și chiar puteți juca jocuri prin chatbots.
ProsFree pentru a apela alți utilizatori Skype: puteți utiliza Skype Pentru Windows pentru a efectua apeluri vocale sau video locale și internaționale gratuite Skype-to-Skype. Aplicația Skype poate gestiona apeluri de voce și conferințe video de grup cu până la 25 de utilizatori și vă permite să partajați ecranul.
Chat cu contacte: pe lângă gestionarea apelurilor, versiunea desktop Windows a Skype vă permite să trimiteți mesaje instantanee cu persoanele de contact. Puteți trimite emoji și GIF-uri și puteți schimba fișiere.
Planul de apelare Skype vă permite să apelați pe oricine, aproape oriunde: pentru 6,99 USD pe lună, puteți apela pe oricine are un număr fix sau mobil în Mexic, Canada, Puerto Rico, SUA și alte patru regiuni. Cu o $2.99-o luna-plan, puteți apela numere de mobil și fix în Guam, Puerto Rico, și SUA, și pentru 13.99 dolari pe lună, telefoane fixe, în Canada, China, SUA, și alte cinci regiuni, plus linii de telefonie mobilă în Australia, Germania, Japonia, Rusia, Regatul Unit, și zeci de alte țări și regiuni. Toate planurile includ minute nelimitate.
De asemenea, puteți cumpăra credit Skype pentru a încărca 10 USD sau 25 USD în contul dvs. pentru a-l utiliza pentru apeluri telefonice.
Sau obțineți minute Skype cu Microsoft Office 365: un abonament Microsoft Office 365 vă oferă 60 de minute Skype pe lună. Cu minutele Skype, puteți utiliza Skype pentru a efectua apeluri către telefoane mobile într-o mână de țări și regiuni, inclusiv Canada, China, Guam, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore, Thailanda și Statele Unite.
De asemenea, puteți utiliza minutele pentru a efectua apeluri Skype către Telefoane fixe din peste 60 de țări, inclusiv Brazilia, China, Franța, Germania, Irlanda, Israel, Coreea, Mexic, Rusia, Spania, Regatul Unit-plus toate țările și regiunile disponibile prin intermediul telefonului mobil.
Probabil că nu merită să obțineți un abonament la birou doar pentru câteva minute, dar dacă aveți nevoie de birou oricum, este un cadou frumos. Ediția personală Office 365 de 69,99 USD pe an include Outlook, Word, PowerPoint, OneNote și Excel. Abonamentul anual de 99 USD la Office 365 Home edition include aceleași aplicații pe care le puteți partaja cu alți patru membri ai familiei. În plus, versiunea Office a Skype vă permite să creați linkuri pentru întâlniri, să organizați apeluri de conferință cu până la 250 de persoane și să vă înregistrați întâlnirile. Versiunea Office vine cu instrumente whiteboarding, capacitatea de a dezactiva participanți, și controale prezentator transferabile.
Adăugați contacte: puteți importa contacte din agenda dvs. de adrese sau le puteți adăuga manual. Skype vă va recomanda, de asemenea, persoane pe care le cunoașteți. Puteți adăuga chatbots pentru a juca jocuri, a face planuri de călătorie, a găsi ore de film, a purta o conversație și multe altele.
ConsNo criptare end-to-end încă: Microsoft a spus Skype Pentru Windows utilizează criptarea AES pe 256 de biți pentru a păstra apelurile private. Dacă doriți criptare end-to-end, cu toate acestea, trebuie să faceți parte din programul Skype Insiders și pe dispozitivele mobile iPhone și Android. Chaturile Private sunt doar între două persoane și nu acoperă un chat video de la un telefon.
Nu ca vechiul Skype: fanii versiunii originale a Skype sunt adesea frustrați de modul în care Microsoft și-a tratat serviciul de apeluri video. Dacă nu sunteți înnebunit de locul în care Microsoft duce Skype, puteți întoarce ceasul la versiunea mai veche, pe care Microsoft o numește acum Skype Classic.
Jos LineThe video și de voce de asteptare domeniu a crescut aglomerat din moment ce Skype a debutat în 2003, dar Microsoft a lucrat din greu pentru a menține Skype până la data de, și continuă să fie o modalitate de solid pentru a face apeluri la nivel mondial, fie pe Skype la Skype sau la numere de mobil sau fix.
Vezi și cum se măsoară Office? (de la descărcare)
Microsoft pentru a da Office 365, Office.com Aplicații un makeover (de la ZDNet)
10 + lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a cumpăra Office 365 (de la TechRepublic)

instalați Skype Pentru Windows 10-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite