Sothink Logo Maker Professional – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Sothink Logo Maker Professional Pentru Windows pentru a crea logo-uri profesionale din șabloane abundente și pentru a personaliza efectul, înlocuiți forma cu resurse.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 2 Iunie 2014
O soluție unică pentru crearea de logo-uri profesionale, Sothink Logo Maker Professional păstrează caracterul practic al versiunilor anterioare, introducând în același timp noi elemente de design cu formă liberă, o mai bună gestionare a culorilor și presetări abundente și elemente de design gata făcute.
Pro
Stimulează creativitatea: Sothink Logo Maker Professional ne-a impresionat cu presetările sale disponibile și colecția imensă și bine clasificată de resurse pe care le oferă. Panourile de interfață bine amenajate oferă acces la toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a proiecta logo-uri atrăgătoare.
Freeform tools: dacă dețineți o tabletă grafică, puteți încerca să creați elemente noi cu un creion, o perie sau un stilou simulat sau pornind de la blocuri de bază personalizate. Este minunat dacă doriți să dați logo-ului dvs. o notă personală.
Gestionarea culorilor: aplicația are acum un panou de gestionare a culorilor la îndemână pentru alegerea exactă a culorilor și potrivirea în RGB. Dacă vă place să proiectați logo-uri colorate, această caracteristică poate fi extrem de utilă.
Contra
Fără logo design simultan: având windows pentru a lucra simultan pe două sau mai multe versiuni ale aceluiași logo ar putea îmbunătăți fluxul de lucru, permițându-vă să comparați și să transferați elemente intuitiv. Fără suport pentru mai multe ferestre, deschiderea și închiderea fișierelor logo în mod regulat poate fi enervant.
Linia De Fund
Deși nu are suport pentru ferestre multiple, Sothink Logo Maker Professional are toate elementele de care aveți nevoie pentru a crea logo-uri de calitate profesională. Costul de 59.99 USD a fost aproximativ dublat față de versiunile mai vechi, neprofesionale, dar pare rezonabil, având în vedere funcționalitatea și instrumentele pe care aplicația le oferă acum. Dacă & apos;re un designer de logo – ul,ar trebui să dea această aplicație un du-te-ai câștigat't fi dezamăgit.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o recenzie a versiunii de încercare a Sothink Logo Maker Professional 4.4.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.4
Versiunea 4.4 adăugat interfață în limba Arabă, mai multe șabloane noi și unele bug-uri fixe.
Generalități
Lansare 4 Februarie 2013
Data Adaugarii 5 Februarie 2013
Versiunea 4.4
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 85,366
Descărcări Săptămâna Trecută 5
Software De Raportare

instalează Sothink Logo Maker Professional – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilitare și aplicații gratuite