Sticky Notes-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Sticky Notes pentru Windows pentru a crea și organiza sticky notes și mementouri pe desktop.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 9 Noiembrie 2011
Alegerea este bună, mai ales când vine vorba de utilitare desktop freeware. Când căutați un program de note lipicioase, de exemplu, doriți cât mai multe opțiuni posibil și le-ați obținut cu siguranță;totul, de la aplicații text simple cu fundaluri galbene până la eforturi elaborate pentru a duplica aspectul și comportamentul hârtiei reale. Ne-am uitat la Sticky Notes, care este rapid și simplu, dar oferă o mulțime de opțiuni pentru personalizarea notelor, Inclusiv culori de fundal, fonturi și prioritate.
Ca și în cazul multor astfel de programe, Sticky Notes oferă mai multe moduri de a crea și accesa note, dar punctul său principal de acces este un meniu de tavă de sistem. Din meniul tool putem crea și accesa notițe, afișa sau ascunde toate notițele, importa și exporta notițe, goli coșul de reciclare, deschide Managerul de setări și note și efectua alte sarcini. Setările sunt în două părți, Program și note. Am putea configura dimensiunea, culoarea, fontul, transparența și comportamentul notelor noastre, precum și setarea salvării automate, configurarea tastelor rapide, setările de import și activarea sistemelor multimonitor.
Nu ai crede că micile diferențe dintre programele gratuite sticky-notes ar conta, dar o fac, mai ales dacă păstrezi o mulțime de note. Sticky Notes oferă un echilibru frumos între viteză și caracteristici. Nimic nu vă oprește să încercați cât mai multe dintre aceste instrumente de care aveți nevoie sau doriți, dar vă recomandăm să plasați Sticky Notes aproape de începutul cozii-s-ar putea să vă economisiți ceva timp.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.121
Versiunea 1.121
Adăugat Ctrl + Shift + R taste pentru a schimba cu ușurință culoarea notei selectate.
Acum Puteți selecta poziția imaginii și puteți utiliza fișierele jpg, bmp, gif și icon ca fundal de notă.
Adăugat Ctrl + D taste pentru a deschide fereastra de dialog font.
Ascundeți și afișați managerul de note cu Ctrl + Alt + M.
Adăugat taste rapide: bold (Ctrl + B), italic(Ctrl + I), subliniere(Ctrl + U), strike out(Ctrl + Shift + S).
Afișați notele selectate făcând dublu clic sau apăsând Enter în Managerul de note.
Generalități
Data Adaugarii 12 Martie 2012
Versiunea 1.121
Sisteme De Operare
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 245,196
Descărcări Săptămâna Trecută 44
Software De Raportare

Install Sticky Notes-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite