TabTrax-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați TabTrax Pentru Windows pentru a obține fișiere drum tab de pe Internet și a le converti în fișiere MIDI redate.

Descrierea dezvoltatorului
De 2112design
TabTrax: drum music editor și tab converter player. Converti automat file tambur de pe Internet în format foaie de muzică și fișiere MIDI pot fi redate. Toboșarii pot învăța caneluri, umpleri sau melodii întregi din melodiile și artiștii lor preferați, ascultând piese de tambur izolate de restul melodiei, redând cu orice viteză, făcând buclă pe o măsură. Chitariștii și basiștii pot crea instantaneu piese de tambur cu care să se blocheze din orice melodie cu o filă drum.
Nu tobele sau midi experiență necesară, trebuie doar să descărcați și să se joace. TabTrax citește orice fișier tab tambur text simplu. Alegeți din peste mii de chitara, bas, și tambur file disponibile gratuit astăzi. Importați și sincronizați fișierele mp3 în file, exportați filele în MIDI,. mp3 și .wav și acum Puteți supradimensiona afișajul De redare, astfel încât să puteți citi cu ușurință fila în timp ce stați la setul de tobe.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.0.1
Versiunea 4.0.1 a inclus versiunea Android și suprapunerile mp3 pe piste de tobe.
Generalități
Lansare 11 Martie 2013
Data Adaugarii 11 Martie 2013
Versiunea 4.0.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 157,901
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install TabTrax-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite