TeamViewer Portable-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați TeamViewer Portable Pentru Windows pentru a stabili acces instantaneu, permanent, în timp real la distanță, control și asistență prin intermediul rețelei globale securizate. TeamViewer Portable a avut 4 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre TeamViewer Portable
Stabiliți acces, control și asistență la distanță instantaneu, permanent, în timp real, prin intermediul unei rețele globale securizate
Ultima actualizare pe 09/23/20
Au fost 4 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon


Recenzia Editorilor
Download.com Personal 11 Noiembrie 2014
Util în timpul de suport tehnic și de proiectare de colaborare, TeamViewer Portable vă permite să preia controlul de cineva's ecran sau pentru a partaja ta. Trebuie doar să instalați versiunea on-the-go a software-ului desktop popular pe o cheie USB sau o unitate portabilă și să luați funcționalitatea cu dvs. oriunde.
Portabilitate ProsEasy: puteți instala TeamViewer Portable pe un dispozitiv portabil și apoi îl puteți rula de pe acel dispozitiv. Asta înseamnă că, de exemplu, atunci când utilizați un computer public sau stația de lucru a altcuiva, puteți accesa în continuare TeamViewer și puteți lucra de la acesta.
Aplicație familiară: cu TeamViewer Portable, obțineți aceeași funcționalitate pe care o obțineți de la omologul desktop al TeamViewer.
Perfect pentru depanare: versiunea portabilă a TeamViewer este perfectă dacă încercați să depanați sau să oferiți asistență tehnică. În loc de a avea nevoie de cineva pentru a instala un program pe computerul lor, puteți doar să le dea o unitate USB cu programul instalat și să le lanseze de acolo.
Configurările nu sunt salvate: setările TeamViewer nu par să fie salvate când utilizați aplicația portabilă.
Bottom LineTeamViewer Portable este o aplicație foarte practică și utilă. Dacă trebuie să vizualizați sau să controlați stațiile de lucru din organizația dvs., utilizarea TeamViewer Portable vă poate economisi timp și efort.

instalează TeamViewer Portable-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite