TextPad-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați TextPad Pentru Windows pentru a utiliza acest editor de text complet pentru a crea și stoca documente.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Dec 7, 2014
TextPad este un editor de text shareware accesibil pentru Windows, care este potrivit pentru codificare sau ca înlocuitor plin de funcții pentru Notepad. Nu este nici cel mai puternic, nici cel mai scump instrument de text shareware, deși mulți utilizatori îl vor găsi mai mult decât satisface nevoile lor la o fracțiune din costul instrumentelor similare.
Editare ProsAdvanced: TextPad poate schimba și bloca textul liniuță, caz schimbare, transpune caractere, cuvinte și linii, verifica ortografia în mai multe limbi, rula macro-uri, și de a efectua alte sarcini de editare.
Start cald: start cald vă permite să ridicați chiar de unde ați rămas.
Personalizabil: zece bare de instrumente opționale, bare de defilare verticale și orizontale, bara laterală a selectorului de documente și posibilitatea de a configura și accesa instrumente externe sunt doar câteva dintre numeroasele opțiuni ale TextPad. Un meniu extins de preferințe permite personalizarea profundă.
ConsNeither gratuit, nici pro: în Timp ce TextPad este accesibil și poate chiar un chilipir, se confruntă cu concurența similare freeware care satisface nevoile de majoritatea utilizatorilor care nu't necesită codificare capacități, pe de o parte, și pro-instrumente de nivel care pot fi mai scumpe decât TextPad încă sunt încă accesibile pentru performanța lor pe de altă parte.
Linia de fundne place să folosim un editor de text aftermarket în Windows, iar TextPad are mai multe funcții decât majoritatea utilizatorilor vor avea nevoie vreodată.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a TextPad 7.4.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.5.1
Generalități
Lansare 8 Iulie 2015
Data Adăugării 8 Iulie 2015
Versiunea 7.5.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,520,920
Descărcări Săptămâna Trecută 12
Software De Raportare

Install TextPad-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite