Tresorit-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Tresorit Pentru Windows pentru a salva, sincroniza și partaja fișiere confidențiale utilizând stocarea criptată și sigură în cloud.

Recenzia Editorilor
shelbybrown iunie 13, 2018
În timp ce Google, Apple, Microsoft și alții oferă o mulțime de stocare în cloud la prețuri rezonabile, utilizatorii casnici nu primesc criptare end-to-end (E2E), unde numai utilizatorul le poate accesa fișierele. În schimb, toate aceste servicii păstrează o copie a cheilor dvs. de criptare, astfel încât ceea ce puneți acolo nu este niciodată cu adevărat privat. Tresorit, cu sediul în Elveția și susținând peste 10.000 de organizații ca clienți, este unul dintre numărul tot mai mare de servicii de stocare în cloud care oferă stocare în cloud E2E. Cum se compară cu rivalii SpiderOak și pCloud?
ProsBuilt-in end-to-end (E2E) criptare: cu stocare criptată E2E, numai tu ai acces la fișierele în cloud. Nicio terță parte neautorizată nu poate arunca o privire în interior-nici măcar Tresorit-ceea ce oferă utilizatorilor de acasă un grad de confidențialitate mult mai mare decât vor primi de la Google Drive, iCloud, Microsoft OneDrive sau Amazon Drive. Pe de altă parte, dacă vă pierdeți parola, Tresorit nu o poate reseta pentru dvs., astfel încât să pierdeți accesul la contul dvs. Pentru utilizatorii mai puțin tehnici, acest lucru poate fi un joc de noroc inacceptabil, dar este o idee convingătoare pentru persoanele care doresc mai multă confidențialitate digitală.
Din păcate, nu există un chat live sau un număr de asistență pentru clienți, dar formularul de contact de bază al Tresorit este de fapt în concordanță cu ceea ce oferă concurența. Cu toate acestea, având în vedere cât costă mai mult Tresorit decât SpiderOak și pCloud, nu este nerezonabil să ne așteptăm la ceva mai robust.
Consrelativ scump: în comparație cu SpiderOak One și pCloud Crypto, Tresorit este cea mai scumpă alegere. Nivelul său premium la nivel de intrare vă oferă 200 GB pentru 12,50 USD pe lună sau aproximativ 125 USD pe an. SpiderOak One oferă 2TB pentru 12 dolari pe lună sau 129 dolari pe an-de 10 ori stocarea, pentru aproape același preț. 2Tb de pCloud cu Crypto add-on poate fi avut pentru $143.76 un an.
Tresorit & apos;s 2TB “Solo”tier vine la $30 o lună sau $288 un an-și trebuie să-l dacă doriți acces la suita completă de caracteristici, întrucât pCloud oferă toate caracteristicile la fiecare nivel, chiar și cea gratuită. (Între timp, SpiderOak oferă 5TB pentru $275 pe an.) De exemplu, Tresorit Premium este limitat la 10 versiuni diferite ale unui fișier, dar Tresorit Solo este nelimitat. Jurnalul de activități Premium este limitat la 90 de zile, în timp ce Solo este nelimitat. Premium este o licență pentru 5 dispozitive, în timp ce Solo este o licență pentru 10 dispozitive. Premium lipsește, de asemenea, controalele de permisiune, link-urile de partajare a fișierelor protejate prin parolă și integrarea Outlook.
Dacă nu aveți nevoie de atât spațiu, 500GB de pCloud cu cripto este disponibil pentru $95.76 pe an, care funcționează la aproximativ $8 pe lună. SpiderOak One are o opțiune 400GB pentru $9 pe lună sau $129 pe an.
Linia de fundîn timp ce Tresorit are planuri de servicii pentru utilizatorii individuali de acasă, prețurile sale de afaceri cerând o vânzare dificilă, deși aplicația desktop este bine concepută.
Specificații Complete
Ce este nou în versiune
Generalități
Lansare 14 Iunie 2018
Data Adaugarii 14 Iunie 2018
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 911
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Tresorit-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite