TubeMate YouTube Downloader Beta pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați TubeMate YouTube Downloader Beta pentru Android pentru a descărca videoclipuri YouTube direct pe dispozitivul dvs. TubeMate YouTube Downloader Beta a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre TubeMate YouTube Downloader Beta
Descărcați videoclipuri YouTube direct pe dispozitivul dvs.
Ultima actualizare pe 05/04/16
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 4 steaguri pe VirusTotal badge_icon
CBS Interactive nu încurajează sau nu aprobă duplicarea sau distribuirea ilegală a contentului protejat de drepturi de autor. Software-ul Beta sau pre-lansare nu este destinat utilizatorilor neexperimentați, deoarece software-ul poate conține erori sau vă poate deteriora sistemul. Recomandăm insistent ca utilizatorii să fie precauți și să salveze toate datele critice înainte de a instala și/sau utiliza acest software.
Descrierea dezvoltatorului
De Studioul Devian
TubeMate YouTube Downloader este o aplicație pentru descărcarea videoclipurilor YouTube direct pe telefonul mobil. Vă permite să aveți videoclipurile preferate pe cardul SD al dispozitivului dvs. pentru a le viziona ori de câte ori doriți.
Această aplicație este foarte ușor de utilizat, trebuie doar să căutați orice videoclip în bara de căutare a aplicației și să apăsați săgeata verde situată în partea de jos a ecranului în acel moment puteți selecta calitatea video pe care doriți să o descărcați. În mod normal, are multe opțiuni de rezoluție diferite adaptate diferitelor dispozitive Android compatibile cu aplicația.

instalează TubeMate YouTube Downloader Beta pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite