tune Sweeper-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Tune Sweeper Pentru Windows pentru a vă curăța biblioteca iTunes eliminând melodiile duplicate și lipsă și fixând datele de cale.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Mai 2014
Tune Sweeper 4 armonizează biblioteca iTunes și hard disk prin purjarea intrări care nu mai sunt & apos; t pe disc și adăugarea de melodii nelistate. Duplicatele și piesele lipsă sunt enervante, dar remedierea problemei se face mai ușor cu Tune Sweeper. Se poate păstra biblioteca ordonat în fundal, sau puteți etapă epurări în masă atunci când problema devine prea mare pentru a ignora. Actualizările la versiunea 4 includ lucrări de artă lipsă, informații despre piesele fixe și statistici iTunes.
Pro
Easy on the eyes: interfața cu file Tune Sweeper 4 este ușor de navigat, iar stilul său minimalist completează aspectul iTunes.
Criterii de căutare: am putea căuta duplicate sau fișiere lipsă de date de cale, diferența de timp, sau tipuri de mass-media. De exemplu, am putea exclude podcast-urile și emisiunile TV din căutări.
Grupuri: am putea include sau ignora toate grupurile listate.
Contra
Nu este gratuit: spre deosebire de iTunes, Tune Sweeper 4 este shareware, nu freeware, dar este liber să încercați cu funcționalitate limitată (duplicatele nu pot fi eliminate).
Linia De Fund
Tune Sweeper 4 nu este gratuit,dar la puțin sub 20 de dolari ar putea fi o afacere, mai ales dacă biblioteca dvs. este mare. Dacă lăsați lucrurile să meargă prea departe și acum aveți tone de duplicate și melodii lipsă în biblioteca dvs. iTunes în continuă creștere, importantă, Tune Sweeper 4 vă poate ajuta să curățați mizeria.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii complete a tune Sweeper 3.08. Versiunea de încercare are funcționalitate limitată.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.37
Versiunea 4.37 adaugă compatibilitate cu cea mai recentă versiune iTunes 12.10
Generalități
Lansare 26 Septembrie 2019
Data Adăugării 26 Septembrie 2019
Versiunea 4.37
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Cerințe suplimentare iTunes 10 sau o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 32,511
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

Install Tune Sweeper-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite