VisualRoute 2010 – descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați VisualRoute 2010 Pentru Windows pentru a analiza problemele de conexiune la Internet și a localiza IP-urile.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 27 Februarie 2009
Acest instrument de diagnosticare face rutine Ping atât mai eficiente și mai distractiv. Navigarea pe harta lumii este destul de ușoară, la fel ca alegerea unei hărți cu un alt design. VisualRoute generează informații complete Ping și Whois cu grafice de timp, pe care administratorii le pot exporta în rapoarte text sau HTML sau într-o captură de ecran JPEG.
Din fericire, programul consumă mult mai puțină memorie de sistem decât a făcut-o în trecut și nu pare să afecteze performanța în nici un fel. Trasarea traseului hărții poate fi fascinantă, iar tabelul de rezultate oferă o mulțime de informații oriunde Faceți clic. De asemenea, programul poate monitoriza timpul de răspuns.
Puteți chiar să rulați VisualRoute ca server Web și să îl încorporați în paginile dvs. Pentru utilizatorii mai puțin experimentați, secțiunea Analiză explică în engleză simplă ce se întâmplă în urmă. Pe scurt, acest program pare a fi o alegere bună pentru orice Webmaster.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 14.0 L
Versiunea 14.0 l fix problemă de stabilitate minoră și problema Minor Whois.
Generalități
Lansare 2 Decembrie 2011
Data Adaugarii 30 Noiembrie 2011
Versiunea 14.0 L
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 772,144
Descărcări Săptămâna Trecută 4
Software De Raportare

instalare VisualRoute 2010-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite