WampServer-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați WampServer Pentru Windows pentru a crea aplicații Web și pentru a vă gestiona serverul și bazele de date. WampServer a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale WampServer
Creați aplicații Web și gestionați serverul și bazele de date
Ultima actualizare pe 04/21/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon

Descrierea dezvoltatorului
De Romain Bourdon
WampServer este un utilitar conceput pentru a vă permite să creați aplicații Web și de a gestiona serverul și bazele de date. WampServer este un mediu de Dezvoltare Web Windows.
Vă permite să creați aplicații web cu Apache2, PHP și o bază de date MySQL. De asemenea, vine cu PHPMyAdmin și sqlitemanager pentru a gestiona cu ușurință bazele de date. WampServer se instalează automat (instalator), iar utilizarea sa este foarte intuitivă. Veți putea să vă reglați serverul fără să atingeți chiar fișierele de setare. WampServer este singura soluție ambalată care vă va permite să reproduceți serverul de producție. Odată ce WampServer este instalat, aveți posibilitatea de a adăuga cât mai multe versiuni Apache, MySQL și PHP, după cum doriți. WampServer are, de asemenea, o pictogramă tavă pentru a gestiona serverul și setările sale.

Install WampServer-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite